Nov 30

Azi dimineaţă, Felicia Mihai a ajuns cu preşedintele Conţac la un compromis. Ea a demisionat din funcţia de director al instituţiei Protecţiei Copilului, cerând să fie menţinută în instituţie pe o funcţie de execuţie. Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac, a acceptat propunerea. Prin această manevră, abil construită, Felicia Mihai are de câştigat. Rămânând în cadrul instituţiei, ea va putea monitoriza orice control îndreptat asupra sa. Mai mult, la nevoie va putea să facă dispărute anumite documente compromiţătoare. Apoi, ea fiind zilnic prezentă în mijlocul foştilor subordonaţi, îi va putea manipula, înspăimânta prin orice mijloace ca să nu facă declaraţii împotriva sa. Dealtfel, numai simpla sa prezentă în instituţie va fi îndeajuns ca salariaţii să-şi ţină gura
De partea cealaltă, preşedintele Conţac apreciază că soluţia de compromis la care a recurs este una avantajoasă. Funcţia de director este liberă, iar el va putea organiza un nou concurs de ocupare, pentru ca instituţia să nu sufere. Apoi, suspendarea era o soluţie extremă şi riscantă. Sesizate, Parchetul şi Poliţia vor face anumite cercetări care pot lua ceva timp, ceea ce ar fi complicat activitatea în instituţie numai cu simpla prezentă a unui director interimar şi pe durată limitată.
Dacă e să privim demisia Feliciei Mihai, aparent CJ-ul este în câştig. Dacă vom compara acest câştig cu inconvenientele care s-au creat prin rămânerea Feliciei în instituţie, fie şi pe un post de execuţie, cred că s-a înregistrat o piedică în a se descoperi întreg adevărul asupra celor petrecute în instituţie sub directoratul acesteia. Sper ca timpul să-mi dea iarăşi dreptate, aşa cum am avut şi în alte cazuri.

written by Ioan Rotundu


6 Responses to “Felicia Mihai a cedat”

 1. 1. Caruntu Dumitru Says:

  Chiar Politia din jud. Botosani mai face si cercetari ?! Dar mai ales cu ce rezultate. Locuiesc de ceva timp in com. Havirna si am avut prilejul sa constat ce gluma buna este articolul din Constitutie privind garantarea proprietatii. Mi s-au distrus diverse bunuri, mi s-au furat altele, iar Politia Havirna nu a descoperit nici un autor. Mai mult, fraierii din acest judet, care mai cred in eficienta activitatii politistilor, sa nu uite ca pe aici e paradisul hotilor marunti pe care nu-i prinde nimeni, niciodata. Iar daca-i prinde, scapa usor cu o amenda, eventual, pe care nu o vor plati niciodata.
  Vrei sa furi si sa nu fii descoperit (cum oare ??!), vin-o la Havirna.
  Vrei sa incalci legea, sa fii amendat si sa nu platesti un leu din amenda, vin-o la Havirna.
  Judetul Botosani in UE ? ha, ha, ha

 2. 2. incultul Says:

  ha ha ha !!!va sta sa speculeze si sa-si ia tronul inapoi, asta va face din 2008 cind vor fi din nou alegeri la CJ!!!

 3. 3. viorel Says:

  caruntule dupa ce esti batut de soarta,ingramadit,urit si prost,mai ai grija si de altii,nu vezi ca dumnezeu tea batut,nu esti in stare sa mergi pe drum pe jos dar cu masina,nu vezi ca tot colectivul de la mileanca fuge de tine,colectivul de la tataraseni si havirna a facut cruce cind a scapat de tine

 4. 4. Dumitru Caruntu Says:

  Pentru Viorel: Auzi ba, educatie de mahala, a-ti spune parerea e un drept fundamental intr-o tara civilizata. Dincolo de ura ta nenorocita fata de mine, mai invata sa scrii in limba romana. Daca ai curaj, da-ti numele real, nu te ascunde in spatele anonimatului, lasule. Sau asta te-a invatat soietatea de rahat in care te invarti. Si tu esti la fel de urat, prost si ingramadit, iar cat il priveste pe Dumnezeu, tu oricum nu ai treaba cu el, din moment ce stii doar sa-i ataci pe altii cu cuvinte de batjocora. Parca Dumnezeu este iubire, analfabet ordinar ce esti.

 5. 5. Corina Chiriac haha Says:

  da..si eu cred ca felicica mihai asta ar trebui scoasa in suturi din directie. nu are ce cauta pe langa oameni care isi dedica viata unor copii care 1. nu sunt ai lor 2. nu sunt de cele mai multe ori cei mai cuminti, dragalasi si educati copii din lume. sa-i fie mare rusine ca indrazneste sa vorbeasca urat (putin spus) cu asistentii maternali. Ea a avut salariu mare, nu ca cei care fac “munca de teren” in fiecare zi fara concediu. mama daca o vad pe strada, cu toate cele 3 facultati si mastere si de toate o scuip intre ochi mama ei de ordinara.

 6. 6. Dumitru Caruntu Says:

  Pentru “Viorel”: Indiferent ca te numesti Sacrieriu Adrian Petrica, Balta Rodica, Suhan Valeriu (mari “intelectuali” ai com. Havirna”) sau politistul incoruptibil Oistric Ovidiu si pentru ca – legat de primii trei – NICIODATA nu vom fi colegi de serviciu, si cu atat mai putin colegi de “dialoguri”, as vrea sa-ti spun ca jignirile si clomniile sunt refugiul gunoaielor societatii, al celor pentru care singurul argument este improscarea cu noroi. Pentru voi – ce (de)formati generatii de copii -, Constitutia Romaniei prevede:« Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particularã a persoanei si nici dreptul la propria imagine »(articolului 30, alin. (6)). Dar va doare-n cot de Constitutia Romaniei. Si daca tot pretindeti ca sunteti crestini, stiti foarte bine ce comportament trebuie sa aiba un crestin, chiar si fata de cel ce greseste. Si totusi, ce v-a suparat la comentariul meu ? In Havirna se fura, nu se platesc amenzile – acestea sunt realitati. Sau pe voi nu realitatea va intereseaza, ci altceva: denigrarea celor care gandesc si traiesc altfel decat limitele inguste ale gandirii voastre de mahala. Simtiti-va bine: faceti parte, prin modul de gandire, din mahalaua* Romaniei.
  de mahala = de rand, vulgar, grosolan, badaran (v-am si tradus, de “intelectauli” ce sunteti)

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia