Nov 13

Scriam într-un comentariu al meu, intitulat „Pe ce-şi bazează PSD-ul venirea la putere” şi postat pe blog în 29 octombrie, că PSD-ul a lăsat să se înţeleagă că venirea sa la putere în România se bucură de un anume sprijin extern. Iar preşedintele Constantin Conţac a afirmat la întrunirile electorale ale PSD că partidul va fi sprijinit să vină la guvernare inclusiv de către SUA. La acea dată încă nu se ştia cine va fi viitorul preşedinte al SUA, iar pe creastă de val se afla bătrânul McCain, un capitalist radical. Acum ştim că preşedintele ales al SUA este Barak Obama, un tip doldora de carte, dar cu vizibile înclinaţii spre stânga. Cum de-au ales americanii, cei mai capitalist şi liberal popor de pe glob, un preşedinte cu gândire tributară doctrinei sociale? Mulţi sunt cei care şi-au pus această întrebare. Iar răspunsurile le-au dat persoane avizate şi ignorante, fiecare după ştiinţa sau imaginaţia sa.
Răspunsul îl vom afla peste zeci de ani, timp în care putem presupune fel de fel de scenarii. Cert este că în ultima perioadă, mai exact din preajma Primului Război Mondial, preşedinţii SUA au fost impuşi mai mult de către anumite societăţi secrete, decât aleşi de popor. Şi am să argumentez.
Între 1910 – 1915 în SUA au pătruns filiale ale Mesei Rotunde. Un anume doctor Coleman, fost agent britanic, afirma că „membrii Mesei Rotunde pătrund în evantai în lume, pentru a prelua controlul politicilor fiscale şi monetare, şi conducerea politică din toate ţările unde operau”.
După semnarea Tratatului de la Versailles (1919), la sfârşitul Primului Război Mondial, filialele Meselor Rotunde sau metamorfozat, luând diferite forme. În SUA, Masa Rotundă s-a transformat în Consiliul Relaţiilor Externe (Council of Foreign Relacions, CFR)., anul său de naştere fiind considerat 1921.
Conform site-ului CFR, care poate fi accesat la adresa www.cfr.org membrii săi se întrunesc în şedinţe închise la nivel înalt şi dezbat chestiuni legate de apărare, drepturile omului, ştiinţă şi tehnologie, globalizare ca şi implicarea opiniei publice în politică şi societate. Niciodată concluziile acestor dezbateri n-au fost date publicităţii. În fond, CFR este o puternică organizaţie para-masonică şi una dintre cheile guvernului mondial. CFR este adevăratul guvern al SUA şi nu Administraţia Prezidenţială.
În 1998, când Clionton a avut probleme cu Monica, s-a dus la cei care l-au pus preşedinte, adică la CFR, şi a cerut clemenţă, ca fraţi ce-i sunt. Iar procurorul general al SUA a primit de la CFR semnalul prin care Clinton trebuia scos basma curată. Şi aşa a fost!
Dacă marile probleme ale lumii sunt decise în întâlnirile anuale ale membrilor Clubului Bilderberg, este normal la bilderbergerii americani să fie membri ai CFR.
Din raţiuni pe care nu le cunosc, la întâlnirea din 1-4 iunie 2000 la Briuxelles, Belgia, de la Chateau Du Lac Hotel, membrii Clubului Bilderberg au hotărât  ca în viitorul apropiat preşedintele SUA să fie de culoare şi cu o viziune mai largă asupra sistemului de guvernare. La întâlnirea din 5-8 mai 2005 de la Rottach-Egern, Germania, s-a rostit numele lui Barak Obama.
De atunci, cei din CFR au avut grijă ca protejatul lor să fie frumos ambalat şi prezentat americanilor ca salvatorul democraţiei şi libertăţilor consacrate constituţional, restrânse din cauza atacurilor teroriste. Iar americanii l-au votat cu mult entuziasm. De ce Obama preşedinte al SUA? Am putea da un răspuns: aşa a vrut CFR-ul, aşa au vrut stăpânii lumii, membrii Clubului Bilderberg. Pentru ce? N-avem şi nu vom avea curând un răspuns.
Să revenim la PSD-ul nostru. Cât a fost ambasador al României în SUA, Mircea Geoană s-a cunoscut cu Obama. Poate că între cei doi s-a creat şi o apropiere de idei, poate s-au cimentuit nişte relaţii mai personale. Cert este că, înainte ca Obama să fie preşedinte ales, Geoană a lansat în partid teza că venirea PSD-.ului la putere are sprijinul SUA.
Preşedintele Băsescu se pare că a descifrat mesajul lui Geoană, poate i s-au transmis chiar semnale că „Licuriciul” nu-l mai vrea, pe el şi partidul său, de unde şi ieşirea sa disperată cu „lovitura de stat”.
Ceva se schimbă în concepţia „stăpânilor lumii”, ceva care se răsfrânge şi asupra noastră. Din păcate pentru noi, nici o personalitate română n-a fost invitată vreodată să participe la dezbaterile din Clubul Bilderberg. Iar CFR-ul SUA lucrează prea discret şi la un nivel prea înalt, ca să aibă vreun contact cu noi.
Recent, având o discuţie cu o persoană din Bucureşti, mi s-a sugerat să nu dau nicicum crezare că Mircea Geoană va fi premierul României, în condiţiile că PSD-ul va câştiga alegerile, şi le va câştiga. Premierul, şi este dorinţa „Licuriciului”, va fi Cristian Diaconescu. Înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, Cristian Diaconescu a făcut o deplasare la Washintown. Coincidenţă sau a fost chemat pentru a primi indicaţii de ultimă oră? Să nu fim naivi. Teoria conspiraţiei există şi funcţionează din plin, iar noi suntem la cheremul altora. Vedeţi ce se întâmplă în aceste zile cu criza economică şi campania de denigrare a României purtată în presa externă. Ne lipsesc nişte oameni în punctele cheie, oameni care să aibă deschise porţile societăţilor secrete care decid soarta lumii, care să se afle acolo unde se întrunesc „stăpânii lumii”. Numai că prin România astfel de oameni se nasc rar.

written by Ioan Rotundu


4 Responses to “Teoria conspiraţiei funcţionează”

 1. 1. Nero Says:

  Printre cititorii de pe blogul ăsta nu s-a găsit nici o minte luminată să înţeleagă care-i şmecheria cu teoria conspiraţiei?

 2. 2. Romulus Says:

  Şi cine te-a oprit să nu fii tu acel şmecher?

 3. 3. ZEUS Says:

  Bine … acum unora din guvern le place sa para interesanti, conspirativi si undeva in sfere superioare creand astfel o armata de creduli care pun botul la mizeria asta. Oricum un sprijin sau altul exista din afara. Este evident si logic, din varii motive.

  Aici gasiti mai multe despre teoria conspiratiei: http://www.thepyramidpower.com/blog/

  Oricum mare atentie la ce cititi. Adevarul poate fi subiectiv sau distorsionat voit, si de o parte si de alta a unei probleme.

 4. 4. david Says:

  Clubul Bilderberg este o invitaţie-neoficială anuală , o conferinţă de aproximativ 130 de invitaţi , dintre care majoritatea sunt persoane de influenţă în ceea ce priveşte domeniul politic , afaceri şi bancar.

  Prima conferinţă Bilderberg a avut loc la Hotel de Bilderberg , lângă Arnhem, în Olanda , de la 29 mai la 31 mai 1954 .

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia