Aug 25

Una dintre fătucile lui Cristoiu, ce-şi dă aere de jurnalistă cu rang naţional, mi-a trimis spre publicare, în câteva rânduri, texte cum că Masoneria şi-a ridicat mâna de pe Băsescu şi nu-l mai sprijină pentru obţinerea celui de-al doilea mandat. Nu ştiu dacă alte ziare locale din ţară au publicat acele inepţii, dar eu le-am aruncat la coşul electronic de gunoi, fără a mă osteni să le citesc integral.
În primul rând că fătuca habar n-are cu ce se mănâncă Masoneria, şi este normal să fie aşa. Despre Masonerie se fac doar speculaţii, pentru că masonii nu vor spune niciodată ce se petrece în interiorul ordinului, iar cei de dinafară n-au de unde cunoaşte, doar presupune.
Îi pot spune fătucii în cauză că Masoneria nu l-a sprijinit pe Băsescu nici în obţinerea primului mandat pentru simplul fapt că preşedintele nu face parte din ordin. Un ziar central, dacă nu mă înşel Ziua, cu vreo trei ani în urmă a publicat informaţia că Băsescu ar fi mason.
O spun pentru toţi cei interesaţi să ştie că Băsescu nu este mason şi nici nu va putea fi vreodată. Masonii regulari ştiu de ce.
Mai scria fătuca în elucubraţiile sale că toate lojile masonice din ţară, inclusiv cele de femei, s-au unit împotriva lui Băsescu. Total fals. În România nu există decât o singură lojă regulară, adică recunoscută ca verigă în lanţul masonic universal. Este vorba de Marea Lojă Naţională a României (M.L.N.R.) aflară sub ciocanul marelui maestru Ovidiu Chirovici. Restul lojilor sunt iregulare, adică în afara lanţului masonic universal, practică pseudomasoneria şi nu le bagă nimeni în seamă. Iar din Masoneria regulară română nu fac parte femei.
În ce-l priveşte pe Băsescu, oricine poate constata că nu Masoneria îi poartă de grijă, ci serviciile secrete. Căci dezvăluirea de ieri, cu implicarea fratelui său Mircea Băsescu în descărcarea de muniţie NATO în portul Constanţa, transportul acesteia cu camioanele la Râmnicu Vâlcea, reambalarea şi transportul înapoi în port pentru a fi trimisă cu nave maritime în Congo şi Orientul Mijlociu, n- a făcut-o jurnalistul Roşca Stănescu în urma investigaţiilor sale.
Astfel de informaţii nu le obţii prin investigaţii jurnalistice, pentru că jurnaliştii habar n-au de aşa ceva. Este clar că un serviciu secret i-a furnizat lui Roşca Stănescu aceste informaţii.
Lanţul de atacuri asupra familiei Băsescu, cu informaţii ce fără dubii vin din interiorul serviciilor secrete, ne sugerează că aceste servicii nu-l mai vor pe Băsescu preşedinte.
Când în 1996 aceste servicii nu l-au mai susţinut pe Iliescu, Emil Constantinescu a devenit preşedinte. Ca, apoi, aceleaşi servicii să-l doboare pe Constantinescu cu afacerea „Ţigareta” şi să-l scoată din cursa alegerilor din anul 2000.
Acum este rândul lui Băsescu să fie sacrificat. Nu vom şti prea curând ale cui jocuri le fac aceste servicii şi de unde primesc ele ordin. Dacă fac ceea ce fac în interes naţional sau în interesul lor şi al celor care le transmit comenzile.
Preşedintele Băsescu a acumulat ura multor segmente sociale. I-a înşelat şi umilit pe profesori, i-a umilit în casa lor pe judecători şi procurori, ia umilit pe intelectualii ţării minimalizându-le studiile şi punând tinichigii, ca valoare socială, deasupra lor, a nemulţumit prin forţarea adoptării celor două coduri (penale şi civile) prin asumarea răspunderii guvernamentale şi nu a dezbaterii în Parlament, acum vrea acelaşi lucru cu legile învăţământului, a umilit presa românească etc. Toate aceste categorii sociale îl urăsc de moarte.
Şi organismele Uniunii Europene âl suspectează de necredinţă. Desele sale vizite în ţările Orientului Mijlociu, cu precădere în Palestina, jignirile aduse Israelului prin numirea Palestinei ca stat geografic vecin Israelului primesc acum explicaţia. Preşedintele României ar putea fi dovedit ca fiind un traficant de arme în favoarea grupărilor teroriste. Asta ne-ar mai lipsi!
Încă nu s-a intrat în campania oficială a alegerilor prezidenţiale şi lui Băsescu, precum din ficatul legendarului Prometeu, în fie care zi i se smulge câte o bucată din imaginea publică ce şi-a construit-o. Cei din PDL ar trebui să ia act de această turnură a lucrurilor şi să se delimiteze de Băsescu până nu se va delimita Băsescu de ei, într-o ultimă speranţă de salvare, care va fi deşartă. Căderea lui Băsescu va însemna pentru PDL un dezastru politic care-i poate aduce sfârşitul ca partid.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia