Nov 21

Astăzi dimineaţă, persoana care se ocupă din partea PSD Botoşani de partea publicitară a campaniei lui Mircea Geoană m-a sunat să mă someze că dacă nu dau jos de pe site-ul Jurnalului banner-ele publicitare ale partidelor, mă vor reclama la Biroul Electoral Judeţean Botoşani. Somaţia mi-a adresat-o în baza faptului că ziua de sâmbătă nu mai era zi publicitară, campania fiind interzisă.
I-am explicat ofuscatului domn aflat la telefon că site-ul nostru este găzduit undeva în Panama, iar administratorul de site a fost convocat de urgenţă în SUA, la baza firmei pentru care lucrează şi că noi nu dispunem de parolele necesare intrării în sistemul de administrare. Apoi, între România şi Panama este o diferenţă de fus orar de 7 ore, ora şase dimineaţa de la ei corespunzând orei 13.00 de la noi.
Dar, surpriză! Când am reuşit să iau legătura cu administratorul, acesta ne-a încunoştinţat că acele bannere aflate pe site nu ne aparţin, ci fac parte din publicitatea Google, iar responsabilitatea juridică, dacă există prin reglementările româneşti, aparţine partidelor care au postat pe Google acele bannere.
Aşa stând lucrurile, am accesat mai multe publicaţii naţionale care au găzduită publicitate Google şi aveau afişate cam aceleaşi bannere. Chiar accesarea motorului de căutare Google mi-a afişat o întreagă suită de imagini publicitare ce formau un grupaj de reclamă anti-Geoană.
Problema este că, legislativ, presa electronică nu are reglementări juridice iar Google este un motor de căutare internaţional şi totodată virtual. A te lupta cu el este ceva similar în a te lupta cu imaginea ta din oglindă. Apoi, de vreme ce (nu este cazul nostru) bannerele publicitare au fost postate în perioada când campania era permisă, de ce să fie date jos? Ce, în Botoşani, banner-ele, posterele, alte materiale publicitare au fost date jos? Dimpotrivă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, PSD-ul a făcut risipă de materiale publicitare, posterele cu Geoană ajungând să acopere şi porţiuni de trotuare. Chiar de ce au fost aruncate pe jos? Vor fi utile şi pentru turul II, sau cei din PSD au convingerea că, după prestaţia de vineri seară, Geoană nu va mai intra în turul II?
Nici n-a ajuns Mircea Geoană preşedinte şi PSD-ul dă dovadă de agresiune asupra mass-mediei, aşa cum a făcut-o şi Năstase în perioada de guvernare 2000 – 2004. Nu cred că răfuiala cu presa este cea mai nimerită cale de a-l ajuta pe Geoană să ajungă preşedinte. Nu toată presa face parte din Trustul Intact al lui Voiculescu, să joace, precum Antenele, cum le cântă Felix Motănel.
Geoană tot ne ameninţă că face parte din marea familie europeană a socialiştilor, că dacă va fi ales preşedinte, asupra României se vor revărsa binefacerile socialismului. Mulţumim de astfel de binefaceri. Socialiştii sunt cei care vor scoaterea simbolurilor religioase din instituţiile de învăţământ, socialiştii stau în spatele Curţii Europene a Drepturilor Omului care au hotărât scoaterea crucifixelor din şcolile Italiei, socialiştii greci vor eliminarea simbolurilor credincioase ale ortodoxismului din şcolile Greciei.
Această tendinţă de eliminare a simbolurilor credinţei din şcoli îşi are originea în socialismul utopic francez, a făcut obiectul revendicărilor revoluţionarilor francezi.
Aducând-o din nou în actualitate, socialiştii şi-au ridicat în cap atât Biserica Ortodoxă cât şi pe cea Catolică. Iar românii, credincioşi din moşi-strămoşi, nu mai vor să aibă iar de-a face cu ateismul „ciumei roşii”. De unde şi  repulsia manifestată faţă de social-democraţia pe care încearcă Geoană s-o implementeze în România, faţă de bazaconiile cu care acesta şi-a pigmentat campania electorală.
Am mai spus-o, lumea se află într-o continuă schimbare, progres. Democraţia socialistă serveşte dictaturii acestui regim, democraţia capitalistă are menirea de a-i sluji pe cei bogaţi, dar o face într-o formă mai diplomatică. Ambele democraţii sunt imperfecte, iar omenirea se află în căutarea unui alt sistem socială. Un sistem care să-i ţină în frâu pe cei mulţi, dându-le impresia că ei îşi hotărăsc soarta, dar care să nu afecteze privilegiile celor puţini. Guvernul mondial din umbră există şi lucrează cu multă asiduitate la aşa ceva.
Numai că astfel de lucruri nu sunt cunoscute şi pricepute la nivel de PSD Botoşani. De unde şi comportamentul lor agresiv faţă de tot ce le este potrivnic.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Prigoana socialiştilor lui Geoană”

 1. 1. BUZUCA SILICONATA Says:

  bravos mai uite ce frumoasa sunt

 2. 2. Nice Says:

  PSD ne-a furat timp de 20 de ani. Ei au inventat turismul electoral, pomana electorala, promisiuni bombastice, baronul local, primarul analfabet, mai animalule, prostanacul, mischie etc etc. Nu mai merge fratilor cu bataia de joc. Romania se trezeste incet incet si nu mai pune “botul” la manipularea mass media (a unei parti desigur) ci voteaza GANDIND !!!
  Da, alegerile poti sa le faci si cu inima si cu mintea ,dar… daca nu le faci si cu sufletul nu-i o alegere prea buna.
  Daca o faci numai cu mintea, s-ar putea spune ca esti egoist.
  Daca o faci numai cu inima s-ar spune ca esti subiectiv.
  Dar , daca alegi si cu sufletul, atunci se schimba treaba. Atunci alegi spre binele fiecaruia.
  Acestea trei combibate :mintea, inima si sufletul,este alegerea perfecta.
  Daca vom actiona sub impulsul celor trei, atunci alegerea este perfecta.
  O zi minunata va doresc !

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia