Jan 19

De când au dat chix cu campania prezidenţială a lui Mircea Geoană, pe la emisiunile postului Antena 3 nu se mai înghesuie personalităţile vieţii politice. Nici măcar cele ale PSD-ului, care făceau coadă în campania electorală prezidenţială, ridicând osanale lui Geoană şi înfierându-l cu adâncă mânie social-democrată pe Băsescu.
În lipsă de „clienţi politici” de marcă, cei de la Antena 3 se mulţumesc şi cu personalităţi mai mărunte, mai puţin cunoscute, sau în curs de afirmare. Mihaela Geoană, nevasta cunoscută naţiunii române sub sintagma „Mihaela, dragostea mea!”, frază celebră rostită de Geoană în noaptea când pentru câteva ore a trăit euforia funcţiei de preşedinte al României, a fost invitata Antenei 3 în ziua de sâmbătă.
Femeia, care până acum vreo trei luni era necunoscută românilor, s-a dorit să dea impresia unei doamne stilată, cultă şi de-o inteligenţă remarcabilă. Numai că vrerea sa a fost una, iar după ce s-a terminat emisiunea impresia lăsată a fost cu totul alta. Printre alte prostioare, Mihaela a afirmat cu tărie că Geoană a pierdut alegerile pentru că la ultima confruntare cu preşedintele Băsescu a fost supus unor atacuri energetice de blocare a raţiunii sale. Atacurile au fost atât de puternice că le-a simţit şi ea.
Cică la un moment dat a luat-o cu un gol la stomac, cu frisoane şi o neputinţă în concentrare. Dacă de faţă, în emisiune, ar fi fost şi o moaşă din cele comunale, ascultându-i simptomele iar fi spus că-i gravidă. Nefiind nici o moaşă de faţă, toată lumea a rămas cu convingerea că atacurile energetice au fost aievea, undele psihice au năvălit peste mintea limpede şi raţională a lui Geoană şi i-au tulburat-o în aşa hal, că omul nici nu şi-a dat seama când a recunoscut că l-a vizitat pe Vântu în miez de noapte, dând curs ordinului acestuia de a i se înfăţişa.
Bineînţeles că ridicolul situaţiei creat de Mihaela n-a scăpat reporterilor, care s-au şi repezit să culeagă impresiile celorlalţi politicieni din PSD. Cam toţi i-au luat pe soţii Geoană peste picior. Şi Năstase, care vrea să-i ia locul, şi Iliescu care l-a definit într-un singur cuvânt devenit celebru. Numai Hrebenciuc, cel considerat vinovat de eşecul lui Geoană, a susţinut nu numai că atacurile au avut loc, dar s-a mai simţit şi fierbinţeala unei „Flăcări Violete” trimisă de cravata lui Băsescu în direcţia lui Geoană.
Văzându-se ridiculizată prin acea emisiune, Antena 3 a încercat să-şi salveze imaginea şi, ieri, la „Ordinea zilei”  Dana Grecu a invitat-o pe paranormala Lidia Fecioru, în speranţa că aceasta va confirma existenta atacurilor energetice. Tipa, o femeie frumoasă şi extrem de inteligentă, are darul paranormal, de la vârsta de 16 ani, de a vedea câmpurile energetice ale omului. Aura cum ne-am obişnuit noi să numim câmpul energetic al omului.
Fecioru a urmat cursurile Facultăţii de paranormal din Moscova dar şi Facultatea de psihologie şi i-a avut ca profesori pe cei mai competenţi profesori în ştiinţa paranormalului. Se ştie că ruşii au şcoala cea mai avansată în privinţa utilizării forţelor paranormale în manipulările psihice.
Ei bine, Lidia Fecioru a afirmat ferm şi răspicat că Geoană n-a fost supus niciunui atac energetic. Nici din interior, nici din exterior. Aşadar, şmecheria soţilor Geoană cu atacurile energetice menită să-i salveze lui Mircea cariera de politician a eşuat. În plus, Mircea riscă să adauge la numele de Prostănac, cu care l-a botezat Iliescu şi pe cel de  Energetic, primind noul nume de Prostănac Energetic.
Până ce noul nume îşi va face loc în vorbirea curentă, numele lui Geoană rămâne cel pus de Iliescu: Prostănac. Iar ca lider al PSD, Prostănacul are zilele numărate.
Cât despre Mihaela, ea fiind invitată la Antena 3 într-o zi de sâmbătă, când sunt şi cele trei ceasuri rele, cu siguranţă a fost supusă unor atacuri cu energii negative care s-au descătuşat din buchetul de florit oferi de preşedintele Băsescu, la confruntarea cu bărbatu-său. Iar aceste atacuri s-ar putea să se soldeze cu pierderea privilegiilor de care se bucură pe la Crucea Roşie, unde învârte ce învârte.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Rămâne precum i-a zis!”

  1. 1. buruiana nelu Says:

    ce mai face oare imparateasa de la posta madam Maricica Marin ca tare ia placut cascavalul.nu mai termina casuta cu 20de camere si 5000 m hai sa punem mana de la mana poate poate o termina sarmana de ia. ca toate femeile de servici au ajuns in scurt timp oficiante superiuare dar au vizitato pe acasa pi tanti Maricica ca ia nu puate sa ridice nici sa care cat iau dus uni. Daca am puneo la detectorul de minciuni cred ca s-ar strica de tot si ar lasa pe cei de la laborator fara panita. hai dati un LEU pentru doamna zmeu,ca acumai auleu.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia