Jan 27

Ieri, pe fluxul de ştiri al Agenţiei HotNews am citit că „Grupul farmaceutic elveţian Novartis, care produce unul dintre vaccinurile împotriva gripei pandemice H1N1, a lansat marţi o avertizare la adresa guvernelor care îşi anulează comenzile, precizând că statele “fiabile” vor fi servite preferenţial, pe viitor, relatează AFP.”
Cine este acest grup farmaceutic elveţian? Este unul din producătorii vaccinului contra gripei porcine acuzat de către un funcţionar al Consiliului Europei că a manipulat conducerea organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) să declare pandemie de gripă porcină şi să bage spaima în lume că dacă nu se vaccinează, va muri pe capete. Cum a fost manipulată conducerea? Cum se face şi pe la noi. I-a mituit pur şi simplu, iar ca afacerea să fie garantată 100%, tot cu mită s-au uns şi câţiva înalţi funcţionari ONU, care să susţină poziţia celor de la OMS cum că pandemia există şi nu-i o invenţie a oamenilor de ştiinţă, aşa cum au inventat ei psihoza cu „încălzirea globală”, în realitate o minciună menită să crească vânzările producătorilor de autoturisme.
Numai că, în ultima perioadă, jurnaliştii de investigaţie din Europa şi SUA au descâlcit iţele afacerii create pe seama virusului gripei porcine şi au deschis ochii potenţialelor victime. O jurnalistă austriacă a demonstrat cum acest virus a fost conceput într-un laborator şi lăsat să hălăduiască liber prin lume cu buna ştiinţă a unor funcţionari de la OMS şi ONU.
Wolfgang Wodarg, şeful pe probleme de sănătate la Consiliul Europei, a acuzat producătorii de medicamente şi de vaccinuri că au influenţat decizia OMS de a declara pandemie în cazul gripei porcine, în scop de a obţine profit.
Iar firma elveţiană Novartis a obţinut de pe urma vânzării celor peste 100 milioane doze de vaccin contra gripei porcine peste un miliard de euro, după cum recunoaşte chiar preşedintele firmei Daniel Vesella.
Pentru că prin mai toate ţările Europei au început să apară reacţii negative de pe urma vaccinului contra gripei, înregistrându-se tot mai multe cazuri mortale, ţări precum Germania, Belgia, Norvegia şi Spania au anunţat firma că renunţă la anumite cantităţi de vaccin.
Supărat că-şi vede afacerile în scădere, preşedintele firmei, acelaşi Daniel Vesella a ameninţat ţările în cauză că dacă renunţă la vaccin, la următoarea pandemie de gripă vor figura pe lista beneficiarilor undeva pe la coadă.
Şeful gigantului farmaceutic a avertizat că “data viitoare când va mai fi o pandemie – şi va mai fi o pandemie – guvernele care au fost parteneri fiabili vor fi tratate de o manieră preferenţială”, a spus
Vesella. Aşadar, nici nu s-au stins ecourile acestei pandemii de gripă, că băieţii deştepţi din industria farmaceutică, precum Vesella, ne-au pregătit o altă pandemie. Am avut gripa aviară, o avem pe cea porcină şi va urma cea măgărească, pentru că aşa ne văd cei din industria farmaceutică, nişte măgari buni de cărat samarul întru prosperitatea băieţilor deştepţi, după care buni de vaccinat pentru a ne micşora la  număr, că dacă suntem mulţi nu ne pot manipula cum au interesul.
În ce ne priveşte, putem sta liniştiţi. La următoarea pandemie de gripă, România va fi cap de listă în aprovizionarea cu vaccin de la firma Novartis, statul român fiind bun client serios. România a ridicat toată cantitatea de vaccin comandată, a plătit-o la preţul impus, iar noi ne-am aşezat la coadă la vaccin, disciplinaţi, ca vitele la abator. Privindu-ne, probabil că preşedintele Vesella şi-a frecat mâinile mulţumit de aşa clienţi serioşi, iar şefii lui din Guvernul Mondial l-o fi chemând şi dezmierdat la sân, aşa cum face Scaraoschi cu câte un drăcuşor care reuşeşte să-şi bage coada prin cancelariile lumii, stârnind câte un măcel purtat în numele respectării drepturilor omului.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Au putere şi tupeu!”

  1. 1. Petrolistul Says:

    “Pandalii exista”. Pandemii, in realitate mai putine si majoritatea ..la comanda . Acum realizam – unii dintre noi – ca adevarul si dreptatea, in realitate, sunt termeni de…dictionar, termeni folositi in majoritate de catre idealisti sau de catre manipulatori. Democratia este un termen care trebuie … ” tratat” identic. Nu tot ce credem si vrem noi este si normal. Normal, un alt termen de …dictionar. Solutia : sa nu credem ca totul se intampla numai cum vrem noi, sa ne “maturizam” si sa intelegem ca nu suntem singuri pe pamant. Sigur deasupra noastra este bunul Dumnezeu si pentru echilibru … un decident mai mare…pentru unii pamanteni. REVOLUTIA – asa cum este numita actiunea din decembrie 1989 – cine a decis-o ? Cine a murit stim. De ce au murit ? Dormim inca ? Desteptarea !

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia