Feb 22

S-a format la Antena 3 o haită de caţe care, dacă intri în gura lor, eşti tocat mai ceva decât pe vremuri furajele pentru animale la tocătoarea de mână. Aceste caţe nu şi-au dezminţit statutul şi menirea lor strategic gândite de mult experimentatul nostru securist Dan Voiculescu nici duminică, la Congresul PSD.
Încă de dimineaţă, caţele şi-au ocupat locul într-un colţ de sală, înjghebând un mini studio de televiziune, loc de unde au început cu sârg să îndeplinească ordinile primite.
Orice invitat lua loc pe scăunelul aşezat strategic, trebuia să cânte cum le da tonul caţele. Adică să rostească suav şi insinuant că sala este într-o comuniune perfectă cu Mircea Geoană, pe care-l idolatrizează şi-l vrea preşedinte încă pentru un mandat, Victor Ponta fiind considerat un tinerel rebel, dornic de putere.
S-a sugerat că Ponta este susţinut de preşedintele Băsescu, fiind considerat omul său de încredere, cuiul lui Pepelea bătut în interiorul PSD, jarul care aprinde flacăra violet cu care s-a pârlit de atâtea ori Geoană. S-au prezentat şi argumente. Cică preşedintele Băsescu a fost prezent la botezul fiicei lui Ponta, loc în care i s-a înmânat aprinzătorul flăcării violet.
Pe când de la studioul Antenei 3 caţele manipulau cu sârg auditoriul în favoarea lui Geoană, afară, în curtea Romexpo, au apărut trei ţigănci care au declarat tranşant şi hotărât că au venit să-l apere pe Geoană de flăcările violet trimise de Băsescu pe calea undelor mentale.
Paznicii nu s-au lăsat impresionaţi de recuzita vrăjitoarelor şi le-au condus dincolo de poartă. Ţigăncile nu s-au lăsat umilite de primirea neospitalieră a paznicilor şi au declarat presei că ele ştiu cine va fi viitorul preşedinte al PSD şi că Geoană va pierde alegerile.
A ieşit pe-a vrăjitoarelor!
Caţele de la Antena 3 , deşi ştiau de prezenţa ţigăncilor şi scopul venirii lor, au trecut sub tăcere episodul, pentru că nu se potrivea cu misiunea lor de-al scoate pe Geoană iarăşi preşedinte. Mai ales că, românii, încă n-au uitat episodul cu flacăra violetă şi energiile negative cu care a fost învins Geoană în alegerile prezidenţiale, scandalul iscat imediat după alegeri luând o întorsătură hazlie împotriva lui Geoană.
Când posturile concurente au început să difuzeze imaginile cu ţigăncile dispuse să se pârlească ele, în locul lui Geoană, cu flacăra violetă, abia atunci caţele de la Antena 3 au început să difuzeze fragmente, dar sărind peste episodul prin care vrăjitoarele au afirmat ferm că Geoană va pierde alegerile.
Pe măsură ce candidaţii la preşedinţia partidului renunţau în favoarea lui Ponta, caţele căutau nod în papură acestora, căutând să le minimalizeze susţinerea manifestată faţă de Ponta. Când unii dintre invitaţi nu se încadrau în politica de susţinere a lui Geoană şi afirma că sala merge în majoritate cu Victor Ponta, imediat invitatul era schimbat cu un altul care declara că Geoană se bucură de o simpatie şi susţinere generale.
Apa la moară le-a venit caţelor când te la tribuna Congresului Diaconescu, cu mutra sa de veşnic plângăreţ, a afirmat că-l susţine pe Geoană. Caţelor mai că le venea să varieze în direct de plăcere şi satisfacţie. Iar când o jurnalistă invitată a afirmat că deţine un dosar cu probe din care rezultă şantajul practicat asupra lui Diaconescu, caţele nu s-au arătat interesate, deşi orice jurnalist ar fi profitat din plin de o asemenea pleaşcă.
Până la urmă blestemele vrăjitoarelor că n-au fost lăsate să-şi facă datoria s-au prin de Geoană, care a pierdut alegerile. Iar caţele de la Antena 3, dau dat-o pentru a doua oară în bară cu Prostănacul. L-au susţinut pe Prostănac la preşedinţia României, şi a pierdut. L-au susţinut la preşedinţia PSD, şi a pierdut!
Voiculescule, dă caţele afară că te dus spre faliment şi nu sunt alte caţe, pe la alte posturi de televiziune, să te apere!
 

written by Ioan Rotundu


One Response to “Caţele de la Antena 3”

  1. 1. gicu` Says:

    “Caţelor mai că le venea să varieze în direct de plăcere şi satisfacţie.”
    Ce-i asta domnu` Rotundu? Licenta “poetica” ?

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia