May 13

Ieri, cineva mi-a şoptit că există prin Botoşani un comitete sau un grup de viitori revoluţionari care au întocmit o listă cu politicienii care vor trebui să dea socoteală pentru dezastrul în care a ajuns judeţiul. Mi-a spus sursa că lista este una destul de bogată în nume, dar am reţinut numai câteva. Cap de listă pare a fi viceprimarul Florin Ghiorghiţă, căruia i se reproşează mai multe măsuri pe care le-a iniţiat şi prin care a adus mari suferinţe botoşănenilor. Ridicarea maşinilor parcate anapoda este măsura care a stârnit asupra sa cele mai multe sentimente de ură. I se mai pune în cârcă afacerea cu florile şi cu societatea de transport Microbuzul. Nu lipseşte de pe listă duşmănia sa faţă de câinii comunitari
Primarul Flutur îi urmează. Cap de listă la reproşuri este lucrarea de proastă calitate de pe Bulevardul Eminescu, apoi că schimbă bordurile prin oraş fără să fie nevoie, că este în cârdăşie cu societatea Conrec şi că a băgat primăria în afacerea cu mall-ul lui Prisecaru şi în cr5edite prea mari. Mai sunt reţinute schimbările nejustificare ale unor directori de la instituţiile descentralizate.
Ada Macovei pare să ocupe locul III. I se impută bulversarea sistemului de examinare a profesorilor pentru ocuparea posturilor libere, numirea unor directori pe criterii politice, protejarea clientelei politice.
Ceva mai jos pe listă se află şi prefectul Cristian Roman care este acuzat de indiferenţă faţă de protestele botoşănenilor, că desfăşoară afaceri cu flori şi că este în cârdăşie cu anumiţi patroni de firme, dând dispoziţie primarilor din judeţ să încredinţeze lucrările numai anumitor firme. Despre prefect se spune că va fi făcut pachet şi trecut dincolo de apa Siretului, la sucevenii săi.
Vor mai fi cotonogiţi unii şefi de pe la Finanţe şi Garda Financiară.
Interesant este că de pe listă lipsesc nume importante, cum ar fi cel al preşedintelui CJ Mihai Ţâbuleac sau a farsorului Florin Ţurcanu. Dacă cel care mi-a dat informaţia a fost bine informat la rândul său, pe listă figurează doar lideri politici şi şefi din cadrul PDL. Să înceapă iarăşi o răfuială precum cea din decembrie 1989? Totul este posibil.

written by Ioan Rotundu


6 Responses to “Lista cu politicienii botoşăneni nongrata”

 1. 1. botosaneanul Says:

  Atit a spus de lista,dar de Contac,Macalet,de Sandu de la OCAOT,Ilisescu,Elvadeanu,care au impartit paminturile judetului dupa cum i-a taiat pe ei capul nimic,si va rog care mai stiti mai completati lista ?

 2. 2. eu Says:

  Sa-i pupati undeva ,unde vreti, si pe domnul Contac si pe Costica !

 3. 3. psd-ul Says:

  Pentru domnul Contac si pentru domnul Macalet,aud niste catuse zornaind ,voi nu,dar cred ca o sa folositi amindoi doar una ca uite ce criza si unde mai pui vad ca e si coada mare la catuse dupa cum a auzit domnul Rotundu!

 4. 4. ioan Says:

  Subscriu intrutotul PSD-ule!

 5. 5. un cetatean Says:

  si unii si altii au furat orasul la greu!!!!!!!! dar numai Flutur s-a inrudit cu toti smecherii di Botosani!!!! de la Politie,la Garda,bisnitari…….. verificati!!! probabil ii este frica de momentul in care se vor descoperi toate mizeriile pe care le-a facut si are o marja de siguranta!!!

 6. 6. manole Says:

  din toata lista asta, singurul OM CORECT, CINSTIT SI DE CUVANT, cu experienta in management este Contac, NU A FURAT, NU A FACUT CARDASIE, a fost corect si cu cei marunti, de aceea probabil clica pedelista l-a muscat de cur, caci e greu sa pui de afaceri cu oamenii cinstiti si atunci il indepartezi din functii, PRIN ORICE MIJLOACE, NU SE VEDE CINE CONDUCE JUDETUL? NU SE VEDE CE CLICA E AICI? Aratati-mi UNUL, MACAR UNUL DIN CEI CE CONDUC ACUM, CARE SA FI REALIZAT CEVA PRIN FORTE PROPRII, PRINTR-UN BUN MANAGEMENT! Gasiti? Cati au creat locuri de munca? cati sustin salariati si platesc taxe si impozite? cati sunt modesti?

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia