May 22

Scrisoare deschisă
Domnilor parlamentari
Lucratorii si pensionarii botosaneni care v-au ales sa le reprezentati drepturile in Senat si in Camera Deputatilor, care v-au investit cu increderea lor si si-au pus speranta in buna credinta si integritatea dumneavoastra , vor sa va vada la fata si sa va transmita mesajele lor in cel mai direct mod cu putinta.
Dorinta lor este de a discuta cu dumneavoastra despre masurile de austeritate aruncate de Guvern pe spatele celor mai sarace categorii si vor sa va spuna ce asteapta de la dumneavoastra fie in momentul in care Guvernul va veni in Parlament sa isi asume raspunderea pe pachetul de legi ce transpune in practica memorandumul cu FMI, fie la depunerea unei motiuni de cenzura. 
Avind in vedere situatia de criza prin care trece Romania, credem ca nu va va deranja foarte tare faptul ca aceasta intalnire va fi programata in ziua de Rusalii, luni, 24 mai, ora 10,00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani, Sala cu fresca. Avem convingerea ca sunteti constienti de faptul ca pentru oamenii pe care ii reprezentati in Parlament nu mai exista sarbatoare si s-au saturat sa va asculte discursurile numai la televizor. Daca aveti ceva de spus, spuneti-le in fata. Daca intr-adevar vreti sa faceti politica in interesul cetatenilor, intalniti-va cu ei si ascultati bine ceea ce doresc ei!
In calitate de organizatori ai acestei intalniri, ne asteptam sa raspundeti pozitiv la apelul celor care v-au votat si va asiguram ca discutiile vor fi civilizate. Respectul pe care il veti arata alegatorilor va fi intampinat cu respect, dialogul va fi primit cu dialog. In acelasi timp, aroganta si suficienta vor fi sanctionate la urne!
In ziua in care Guvernul isi va asuma raspunderea, noi vom fi in jurul Parlamentului, intr-un lant uman, iar o delegatie formata din sindicalisti si pensionari va fi prezenta la lucrari.
Reprezentanţii filialelor Cartel Alfa, CNSRL Fraţia, BNS si CSDR

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Parlamentarii de Botoşani chemaţi la judecată în ziua de Rusalii”

  1. 1. Doru Decuseara Says:

    Buna seara! Daca m-ati acuzat de rea credinta, sa stiti ca nu este asa. Acum aveti dreptate, si sunt de partea d-voastra neconditionat. In aceasta tara, tradata, vanduta, impartita dupa bunul plac al politicienilor, omul de rand sufera.Nu va impartasesc ideea ca cel mai tare om politic din Botosani este Turcanu, el este cel mai las, mai meschin, mai minciunos si mai corupt. Este o eminenta cenusie al acestor vremi, dar sfarsitul lui de om politic este aproape. Oricum, sfarsitul lui o sa fie de mana lui Campanu. Cat despre faptul ca Flutur s-a retras, nu este adevarat.! A fost o cacialma jucata bine, ca si strategia lui Basescu, ptr campania presidentiala, in care oamenii puternici din partid, nu au luat functii de ministri, ci de presedinti ai Consiliilor Locale. Ex. Flutur, Simirad, etc. Oare de ce? Ce li se mai pregateste romanilor?
    Bogatii inainte, saracii inapoi! Greul este dus tot de cetateanul de rand! Despre permisele handicapatilor, ce sa va spun? E greu sa fii handicapat pe hartie , sa mai mulgi niste bani de la stat, iar in curte sa ai Audi A6. Nu? Din respect pentru cetateni, si lucrul acesta ar trebui sa inceteze. Dar in tara e saracie, medicii sunt si ei oameni, fac handicapati pe banda rulanta, acestea , ( handicapatii au mult timp liber), si intre doua pensii de handicapat i-si mai rotunjesc veniturile, aducand cate o masina din Germania. Doar e criza, si trebuie sa facem ceva sa ne scoatem din ea. Cat despre restul , Dumnezeu sa-i aiba in paza!
    Va salut, si va doresc o seara placuta! Doamne ajuta!

  2. 2. Retete de prajituri Says:

    foarte bine le-a facut, eu i-as chema si in ziua de craciun…

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia