Jun 10

Precum s-a anunţat în presa locală, Paul Mustaţă a recâştigat funcţia de director al Agenţiei Naţionale pentru Active Fiscale – Filiala Botoşani. După ce PDL cu PSD au preluat puterea în România, prin Guvernul Boc, Paul Mustaţă a rămas o perioadă în funcţie, susţinut de PSD.
În acest timp, din motive rămase necunoscute. Paul Mustaţă a ordonat mai multe controale asupra afacerilor private ale primarilor, viceprimarilor şi consilierilor PDL.
N-a mai apucat să-şi ducă la bun sfârşit intenţia pentru că PSD s-a retras de la guvernare. Imediat cei din PDL Botoşani l-au înlocuit de la conducerea ANAF Botoşani, numind un şef interimar în persoana economistului Alupoaie. Când Alupoaie era pe punctul de a fi trimis de PDL la examen pentru a deveni şef cu acte în regulă, cei din PDL au aflat că acesta este bun amic cu liberalul Florin Ţurcanu. Dealtfel, Alupoaie şi Ţurcanu au fost văzuţi în Bucureşti, într-un restaurant, punând la cale strategia de conducere a ANAF.
Aşa stând lucrurile, cei din PDL Botoşani au blocat numirea lui Alupoaie ca şef. Şi bine au făcut, pentru că între timp Curtea Constituţională a declarat neconstituţională ordonanţa Guvernului Boc prin care a schimbat din funcţie directorii instituţiilor deconcentrate. Aşa că vechii directori numiţi de Guvernul Tăriceanu şi PSD s-au întors pe funcţie. Iar odată cu ei şi Paul Mustaţă.
Nici bine nu s-a instalat în funcţia de şef, că Mustaţă a intrat în alt necaz. Anul trecut, beat fiind, la o vânătoare restrânsă el s-a împuşcat în picior. Nici acum nu s-a aflat cum s-au derulat evenimentele, el împuşcându-se deasupra genunchiului, glonţul afectându-i osul piciorului. De atunci tot are necazuri, fiind internat în mai multe rânduri. De această dată s-a internat la o clinică din Tg. Mureş. Se zvoneşte prin sediul Finanţelor că ar avea probleme grave la picior. Nu se ştie cât va rămâne spitalizat, dar deja este lucrat pe la spate, pentru că sunt şi alţii care râvnesc la postul său.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Paul Mustaţă nu se poate bucura de şefie”

  1. 1. zazania Says:

    Rau ai fost asta data, don’ Rotundu!
    Asculta la mine: de boala sau de moartea dusmanului sa nu te bucuri niciodata!
    PS Poti, in schimb sa te bucuri ca e “lucrat pe la spate”:)

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia