Jul 06

Sunt mulţi cei care-şi petrec ore întregi din viaţă în faţa Antenelor lui Dan Voiculescu, sporindu-i astfel averea. Cel puţin cei de la Antena 3 plâng pe umerii sinistraţilor de dimineaţă până seara şi prezintă fel de fel de scene lacrimogene. Numai că în spatele acestei aparente dureri sociale se află o întreagă industrie de făcut bani: publicitatea.
Dan Voiculescu nu se sfiieşte să scoată bani din necazurile românilor, iar angajaţii săi sunt extrem de abili de a masca adevăratul scop al emisiunilor lor.
Numai că din când în când nu pot să rabde să nu se laude cu anumite recorduri de reting. Ce nu spun şi trec sub tăcere este suma intrată în buzunarul lui Voiculescu de pe urma creşterii audienţei. Şi campania de ajutorare a sinistraţilor are menirea de a spolia imaginea lui Voiculescu şi totodată de a obţine bani din publicitate.
În primul rând că ajutoarele adunate de Antene sunt de la oamenii săritori şi nu din banii lui Voiculescu. Dar cine dintre cei care primesc aceste ajutoare mai gândeşte la faptul că în spatele acestora se află o megaafacere?
Cu neruşinare, din când în când însuşi Voiculescu se proţăpeşte pe câte un scaun la emisiunea lui firea sau Gâdea, de pe care plânge cu lacrimi de crocodil pe seama sărăciei în care trăiesc românii, făcând să-i curgă un şir de promisiuni dacă va fi votat să reviină la putere. Şi iar trebuie să remarc că modul său de a se manifesta prinde la români, aducându-i şi mai mulţi bani din publicitate.
Nu mai departe jocul de superbingo, un joc care prinde numai în perioade de sărăcie socială. Profitând de sărăcia românilor, Voiculescu a rerintrodus jocul de bingo, după ce s-a asigurat că are exclusivitate. Cohorte de români cumpără bilete în speranţa că va deveni bogat. Numai că adevărata bogăţie nu la ei se adună, ci tot la Voiculescu.
Şi iar întreb, retoric fireşte, câţi socotesc sumele săptămânale de bani care se adună şi care se acordă apoi sub formă de câştiguri?  O socoteală sumară ne arată că săptămânal se încasează cam 100 miliarde lei vechi, iar câştigurile acordate sunt până în 15 miliarde. Restul dispare. Unde? 20% pe impozite la stat, o asumă, nu semnificativă, plata celor care vând şi restul în visteria lui Voiculescu.
Lultima parşivenie făcută de Voiculescu este că a mutat acordarea câştigurilor spre miezul şi după miezul nopţii. Ştiţi de ce? Lumea se cultă şi nu mai răspunde la telefon. În loc de un miliarde de lei se aleg cu cinci milioane, iar Voiculescu face economii în avantajul său.
În urmă cu două săptămâni, din 15 telefoane, 6 n-au răspuns la telefon. În loc de şase miliarde, s-au acordat doar 30 milioane lei- Nu v-aţi întrebat de ce nu se acordă premiu de consolate suma minimă de câştig, adică 500 milioane lei vechi, de vreme ce omul a avut biletul care i-a ieşit din urnă? Pentru că şmecheria este ca să se mai reducă din câştigurile acordate.
Zilnic, la Antene realizatorii de emisiuni plâng sărăcia românilor Numai că cel îmbogăţit este Voiculescu iar săracii tot săraci rămân. Important este că  vor continua să stea cu ochii pe Antene, crescând ratingul, minunându-se cât de uman este Dan Voiculescu şi ai lui şi cum le mai plânge ei pe umeri de milă!
Chiar când scriam aceste rânduri, al Antena 3 trăgea tare social-democratul Bănicioiu, cel care când era preşedintele OTPSD era supranumit armăsarul partidului. Trăgea tare pe prefectul de Botoşani care cică nu se pricepe la Coduri. Ticăloşia lui Bănicioiu şi a realizatorului de emisiunea consta în faptul că cel încurcat în coduri era primarul de Dorohoi, DorinAlexandrescu, primar social-democrat. Cine a urmărit emisiunea a rămas cu informaţia că prefectul de Botoşani este un incompetent. Şi câte alte ticăloşii se comit zilnic!
Aşa văzând eu lucrurile, mă întreb cine sunt mai ticăloşi: Băsescu, Boc şi restul din PDL sau Voiculescu şi ai lui? Iar răspunsul meu este că toţi sunt la fel de ticăloşi.

written by Ioan Rotundu


3 Responses to “Ticăloşia lui Dan Voiculescu”

 1. 1. costy Says:

  Daca nu au dupa ce spala blidu,in schimb din acoperis tisneste o parabolica nou nouta,”sfantul televizor “este pentru ei ,model de exemplu.Primarul i-i asigura abonamentul la antena si la eon, sa nu taie cumva corentu, ca nu functioneaza “cuviosu televizor” ,din ajutorul social.

 2. 2. vuvuzeaua Says:

  Voiculescu este un brav reprezentant al societatii post 89 care are un rol bine stabilit in demolarea tarii. Nu-l pot uita cand era scarbit de faptul ca vulgul nu poate accede la ceva anume mai bun cand el (vulgul a se citi poporul) are veceul in fundul curtii. Pai el si alde ilici au actionat din 1990 in spiritul saracirii controlate a populatiei, asigurand puturosilor venitul minim, pentru a-i putea duce de nas la votul dorit si a-i domina prin saracie.
  Acuma cu tot tragismul, dorohoienii vad ca nu se iau de rozalii de mai ieri care le-au vandut pe nimic fabricile – locuri de munca din care poate si-ar fi asigurat casele. Asa ca criticilor lui da-ti-le peste nas.

 3. 3. PAVEL Says:

  bUN ARTICOLUL

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia