Oct 11

Unii dintre politicienii noştri ne iau drept proşti, drept nişte ţugulani needucaţi şi ne ameţesc cu fel de fel de gargare politice, crezând că ne dau pe spate cu inteligenţa şi declaraţiile lor sforăitoare făcute prin sediul partidului de care aparţin.
Nu mai târziu două astfel de exemple le avem la sfârşitul săptămânii trecute şi ele vin din partea unor personaje controversate ale PSD, personaje a căror imagine politică este departe de a fi una respectabilă şi onorabilă.
Deputatul Costică Macaleţi a declarat vineri, la conferinţa de presă a PSD, că premierul Emil Boc, poreclit şi „piticul atomic” este un mincinos pentru că a promis că nu va diminua lefurile şi pensiile şi nu s-a ţinut de cuvânt. Dacă aceste vorbe le-ar fi rostit cineva de la PNL sau chiar PRM, le-aş fi acceptat ca declaraţii politice normale venite din partea unor partide de opoziţie.
Dar venite de la un pretins lider al PSD, astfel de declaraţii sunt dezgustătoare şi producătoare de vomă. Macaleţi a uitat prea repede, nu şi noi, că PSD-ul a ajuns la guvernare minţind cu neruşinare că va majora lefurile profesorilor cu 50% şi n-au făcut-o. Uită Macaleţi că PSD-ul era la guvernare când Boc a început să declare că reducerea lefurilor bugetarilor este iminentă, ca o soluţie anticriză şi atunci n-a scos nici o vorbă spre a-l contrazice.
Amnezia deputatului Macaleţi este şi mai mare dacă avem în vedere că a trecut aproape anul de când Boc a redus lefurile bugetarilor iar el abia acum a aflat şi s-a umflat în pene, declarându-l pe „piticul atomic” un mincinos. Fără îndoială că Boc este mincinos, dar a declara acest lucru după ce presa şi-a consumat toată cerneala tipografică scriindu-l este de acum făţărnicie politică, ca să nu-i spun că este o dovadă a neruşinării faţă de alegători.
O altă declaraţie a venit din partea social-democratei Mihaela Huncă. Fata asta are mult tupeu să iasă în faţa botoşănenilor cu declaraţii politice critice la adresa actualei conduceri a Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi a generalei Ada Macobei, după ce a dijmuit banii publici şi a plecat cu coada între picioare din funcţia avută la Casa Corpului Didactic Botoşani.
Huncă vorbeşte de pedelizarea învăţământului botoşănean, ea care a muncit din getu la pesederizarea acestuia, ea care, împreună cu madam Bărculeţ, fostă general adj. la IŞJ cât PSD-ul a fost la guvernare cu PDL, a promovat directori de şcoli numai oameni de încredere ai PSD.
Dacă Ada Macovei pedelizează acum conducerile de şcoli, nu face decât să aplice lecţia dată de social-democraţi, când au fost ei la putere, nu face decât să depedeserizeze instituţiile şcolare, punând directori portocalii la conştiinţa profesională. Dar când tu ştii că ai făcut din Liceul cu Program Sportiv Botoşani, împreună cu soţul, o feudă de familie, măcar ai bunul simţ şi taci, stai în rândul din spate şi nu mai ieşi ca păduchele în frunte.
Cei din PSD cred că dacă fac astfel de declaraţii vor câştiga simpatizanţi şi apoi viitoarele alegeri, pentru a ajunge la mult râvnita putere de unii singuri, ca să nu mai ştim ce fac, aşa cum s-a întâmplat şi sub Guvernul Năstase. Numai că ne-am mai deşteptat şi noi, iar declaraţii sforăitoare gen Macaleţi sau Huncă nu ne mai prostesc. Tare mă tem că nici la viitoarele alegeri PSD-ul nu se va cocoţa la guvernare singuri, cum îşi doresc. Ba există şanse mari să nu ajungă defel la guvernare.
Priviţi cine sunt cei care conduc PSD Botoşani! Nişte relicve politice postdecembriste care nu urmăresc decât avantajele puterii. Iar cei tineri sunt nişte şarlatani gen Răzvan Rotaru sau Aura Simion care vor să ne reprezinte în plan naţional. Sper din toată inima ca aceste progenituri ce se vor tinere vlăstare social-democrate să nu mă reprezinte niciodată. Iar ca mine sunt mulţi cei care gândesc aşa.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Are tupeu, madama Mihaela!”

  1. 1. lady gaga Says:

    Si eu gandesc la fel ca dvs d-le Rotundu!!!!!

  2. 2. anonim Says:

    si eu sunt intru totul de acord ,sotul madamei mihaela e director de 18 ani,mai sunt si alti directori de licee de 16-18 ani pe functii,as vrea sa-i vad pe toti la catedra,ca taaaare s-au imbogatit nu cred ca din din micile salarii de bugetar…

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia