Oct 14

Prof.dr. bAda Macovei, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Botoşani, estre anchetată la DNA. Ea trebuie să explice procurorilor de la DNA cum s-a potrivit aşa de bine că la cele două licitaţii organizate pentru efectuarea unor inbvestiţii de la sediul IŞJ, de fiecare dată a câştigat societatea TRIDEX.
Sursa care mi-a dezvăluit acest fapt, un fost angajat dat afară de Macovei în cadrul reducerii numărului de personal, susţine că licitaţiile au fost câştigate de societatea TRIDEX pentru că aşa a ordonat deputatul PDL Cătălin Buhăianu.
Numai că Buhăianu n-a semnat nici un document, toate actele licitaţiei fiind întocmite pe spuza Adei Macovei.
Acum, că cei de la DNA au intrat pe fir, Buhăianu e evită pe Macovei, lăsând-o să se descurce singură. Cam laş acest deputat, ce ziceţi!?
Acum depinde de Macovei dacă va recunoaşte cât comision a încasat de la societatea TREIDEX şi cât i-a fost partea deputatului Buhăianu, că doar nu degeaba i-a cerut acesta Adei să declare societatea TRIDEX câştigătoarea celor două licitaţii.
Aşadar, strânsa amiciţie dintre Ada şi Buhăianu s-a destrămat din cauza procurorilor DNA. Ce oameni răi, procurorii ăştia, au distrus o idilă ce concura serios la popularitatea medievalei povestiri Tristan şi Isolda.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Procurorii DNA au destrămat idila Ada – Cătălin”

  1. 1. ciolanosu Says:

    De fapt, sa nu fim chiar asa rai, trebuie sa recunoastem ca lucrurile arata foarte bine la ISJ si trebuie refacuta si parcarea. DNA trebuie sa vada- ca si ANAF, Garda Financiara, Ograda si Odaia de Conturi,organe inexistente de altfel de ani buni-, ce fac smecherii mari din economia neagra. Aici au fost vreo 5 miliarde vechi- negru sub unghie. Toti cacanarii astia cu functii de control economic sa ia la rand firmele de sub poala magnatilor politici. Ati vazut cum seful ANAFULUI a destituit oameni care au calcat praguri interzise? De ce nu-l ia DNA-ul la intrebari pe mucea ala de la ANAF la intrebari? Pentru ca spaga e dulce chiar si la DNA- strucura mucalita, inoperanta si ineficienta 98%.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia