Oct 20

Luni seară mulţi au aşteptat ca pe Tv SOMAX să se poarte noi dezbateri referitoare la topul politicienilor. Mai ales că după patru astfel de ediţii mulţi botoşăneni deveniseră interedsaţi de emisiune şi chiar manifestau curiozitate pentru că urmărind dezbaterile luau act de ce isprăvi au mai făcut politicienii botoşăneni.
Din păcate, luni seară dezbaterile n-au mai avut loc, emisiunea fiind suspendată şi apoi luată decizia renunţării definitive la ea. Ce anume i-a determinat pe „mogulii” Gabriel Oprişanu şi Doru Munteanu să ia o astfel de decizie? Presiunile venite din partea politicienilor. Nu puţini politicieni botoşăneni s-au simţit ofensaţi că nu figurează în top sau că figurează pe un loc nu chiar onorabil.
Deşi „mogulii” n-au rostit nici un nume, realizatorul emisiunii Dorin Bejenaru a pronunţat câteva. Printre care şi el al lui Mihai Ţâbuleac, care şi-a manifestat nemulţumirea că se află în top pe un loc inferior Cătălinei Lupaşcu, liberala care este vicepreşedinte al CJ din partea PNL.
Se mai şopteşte că un rol important în dispariţia topului l-au avut cei din PSD, partid de care aparţine Gabriel Oprişanu. Gheorghe Vâzdoagă a fost unul dintre cei care i-au cerut lui Oprişanu să anuleze orice emisiune politică pentru că prea sunt critice la adresa PSD.
Ce pot spune este că topul a fost realizat pe bune şi că nu s-au făcut nici un fel de manipulări. Poate de aceea au apărut atât de multe nemulţumiri. Mai pot spune că apăruseră încercări de a ne influenţa prin a introduce sau elimina din top anumite persoane, ori nici eu şi nici Dorin Bejenaru n-am cedat unor astfel de propuneri.
Nu-i treaba mea să dau sfaturi „mogulilor” dar emisiunile politice, deşi hulite, fac audienţă iar când le vine timpul aud şi bani.
Problema este ca patronul unui astfel de mijloc media să nu dea dovadă de slăbiciune în faţa presiunilor politice şi să-i sictirească pe toţi cei care se implică în treburile sale de politică redacţională.
Ştiu din experienţă că atunci când cedezi în fala presiunilor politicienilor eşti un mijloc media terminat, pentru că n-ai să mai încasezi bani din  sfera politicului, ducându-ţi-se buhul că eşti un tip slab şi ulşor de manipulat.
Sincer, regret că acest top s-a prăbuşit aşa de repede, mai ales că începuse să devină o armă puternică iar ”mogulii” ar fi putut-o folosi pentru a-şi spori încasările că  nu-i dau afară banii din studioul SOMAX, ci, dimpotrivă, este mare nevoie de ei!

written by Ioan Rotundu


16 Responses to “S-a ales praful din topul politicienilor”

 1. 1. v-ati turnat cenusa in cap Says:

  Mie imi placea emisiunea. Acuma clar ca l-ati suparat pe Oprisanu.

 2. 2. rapsodul Says:

  Mogulul Oprisanu vrea director la un spital din Botosani trecut in subordinea CJ, deci a lui Tibuleac – probabil cel de psihiatrie! Tibuleac, care este un individ vesnic frustrat, nu va inghite nici pe dumneavoastra, domnule Rotundu, nici pe domnul Bejenaru. Asta-i toata smecheria cu disparitia topului. Nu cred ca are PSD-ul vreo legatura cu disparitia emisiunii. Au pus si cei din PSD presiune pe moguli, dar nu au cerut disparitia topului. Oricum, sa le fie rusine tuturor pentru incercarea de manipulare grosolana! Partea buna e ca nu le-a mers cu dumneavoastra si cu Bejenaru si tot bine e ca Oprisanu o sa ia plasa de la Tibuleac, care nu-l va pune director pentru ca dr. Vlad a anuntat si el ca doreste sa dea concurs. Problema e ca nu prea mai exista nici un loc in care sa poti fi informat corect in Botosani, cu exceptia site-ului dv….

 3. 3. costy Says:

  ………..si mai zice lumea ca avem conducatori dezinteresati!………..daca puterea e mai de inteles (ca ,cica trebuie aplicata reforma)….opozitia si mai ales MARELE psd-eu ,CHIAR CA NU SUNT DE INTELES, oare sunt la putere?

 4. 4. Tilica Says:

  Lui Bejenaru i-a luat emisiunea Chestiuni de lămurit pentru că n-a ascultat dse Oprişanu şi pentru că Ţâbuleac n-a dorfit să vină la vreo emisiune pentru că nu se împacă cu bejenaru. Domnule Rotundu, eşti la rând. ADIO şi emisiunea Lumea lu Rotundu.

 5. 5. Modulul Says:

  Da Ţâbuleac ia promis lui Oprişanu bcă-l pune şef la nebuni în lopcul lui Vlad. Nebun la nebun trage şi Ţâbuleac încheie şirul lor.

 6. 6. de vazut Says:

  e de urmarit daca tibuleac chiar il pune pe oftalmologul oprisanu la nebuni (apropo, isi aminteste cineva de “sanatate, botosani”? – care sanatate, aia psihica?). ar fi de doua ori naspa: 1.il trece in rezerva pe un adevarat specialist (dr.vlad) si 2.pune un nepriceput la gestionat fonduri publice, la fel cum a facut si cind si-a facut vila in timp ce alaturi se tocau bani multi cica pentru modernizarea spitalului judetean.

 7. 7. Lindy Says:

  Domnule Rotundu, de ce nu bcontinuaţi dvs. cu topul pe site-ul Jurnalului şi termkinaţi tot bâlciul. Oprişanu tot nu va fi director la Psihiatrie iar Ţâbuleac nu va scăpa de atenţia presei.

 8. 8. jigodii Says:

  mai e un aspect care vad ca v-a scapat, domnu rortundu. si victor mihalachi e bagat pe felie cu tibuleac pentru licitatia si banii de la restaurarea casei monument nu stiu care!!! eu stiu ca somax e tot a lui victor si daca vrea sa cistige licitatia trebuie sa faca ce i se spune. si e a doua oara cind viocytor il da afacra pe bejenaru la comanda politica – prima oara a fost la jurnalul, cind s-a certat cu cristi roman. acuma e tibuleac la butoane

 9. 9. Roxana Says:

  Oprişanu a revenit la PNL iar Ţurcanu i-a promis că-l va pune director la Psihiatrie. Ăsta-i trocul cu care s-a convenit si a fost desfiinţat topul politicienilor.

 10. 10. troc-troaca Says:

  Indiferent cine e in spatele lucraturii, Tibuleac sau Turcanu sau Vazdoaga sau Marcu, e o mirlanie mare! Oricum, Oprisanu e cel care a pus botul la combinatie si trebuie vazut daca chiar il pun astia director la psihiatrie sau la alt spital. Daca-l pun, se alege praful de spitalul ala si el isi achita jeepul pe care si l-a luat luna trecuta.

 11. 11. Nicoleta Says:

  Nu mai plangeti atata dupa emisiune ca era o porcarie de-a lui Rotundu, Guraliuc si Berjenaru. Paguba-n ciuperco.

 12. 12. STEFY Says:

  MARE RAHAT DE TOP….CU TOT CU REPREZENTANTI

 13. 13. lumea lui rotundu Says:

  Domnul Rotundu si sa inteleg ca ramaneti fara emisiune? Sunteti la rand? Si cu cine face somaxul? Ca e numai Andreea acolo…

 14. 14. Verginel Says:

  Una a rămas dar bunăăăăăă!

 15. 15. INTREBARE Says:

  Daca topul asta era “de rahat” si “o porcarie” fara audienta, de ce se comenteaza acum atata pe seama lui??? Bag seama ca tot a facut ceva valuri… asa ca domnule Rotundu cred ca ar trebui sa-l continuati cumva!

 16. 16. James Thomson Says:

  Imi place blogul acesta.Ar trebui un pic mai mult umor.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia