Oct 22

Aşa cum am scris şi în editorialul din Jurnalul, prin PDL Botoşani au loc pregătiri intense pentru  alegerea viitoarei conduceri judeţene. Unul dintre aspiranţii la o funcţie importantă în partid este şi Cristian Achiţei. Acesta se bucură de un sprijin important din partea delegaţilor la conferinţa judeţeană care vor veni în sală din partea organizaţiilor locale. Şi cum conferinţa judeţeană va fi dominată de delegaţi din judeţ şi nu din municipiul Botoşani, Achiţei se poate gândi şi aspira chiar la funcţia de prim-vicepreşedinte.
Achiţei s-a remarcat mai puternic în partid cu ocazia alegerilor locale din vara anului 2008, când a fost mai aproape de candidaţii în alegerile locale la primărie şi consiliu şi i-a sprijinit la modul concret. Apoi, în calitate de candidat la Camera Deputaţilor în Colegiul Săveni la alegerile parlamentare din toamna aceluiaşi an s-a făcut cunoscut mult mai bine în această zonă. Dacă n-ar fi avut ghinionul să-l aibă contracandidat pe liberalul Florin Ţurcanu, Achiţei avea şanse mari de a câştiga alegerile în colegiu. Numai că, în timp ce el şi-a făcut campanie respectând regula jocului, Ţurcanu a mituit masiv atât alegători cât şi primari  locali ai PSD şi PDL care au trecut de partea sa.
În scurta perioadă cât a deţinut  funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Achiţei a demonstrat calităţi reale de bun manager în gestionarea proiectelor privind reabilitarea drumurilor şi podurilor şi i-a sprijinit efectiv pe primari în a obţine finanţări guvernamentale şi europene, ceea ce i-a atras multe simpatii din partea aleşilor locali.
Iată că a sosit ceasul ca toate aceste fapte bune ale sale să fie răsplătite, iar delegaţii din judeţ care vor fi prezenţi la conferinţa judeţeană îl vor sprijini cu votul lor. Motiv pentru noi să stăm cu ochii pe Cristian Achiţei şi să vedem ce paşi mai face până la apropiatele alegeri din PDL.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Să fim cu ochii pe Cristian Achiţei!”

  1. 1. QQQ Says:

    Poate să facă şi paşii lui Godzila… că partidul este în vrie necontrolată. Mai bine ar face paşi spre alt partid, cât încă nu este compromis iremediabil.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia