Nov 05

Gheorghe Dănilă, prin votul consilierilor judeţeni liberali şi social-democraţi a fost pus şef interimar la Camera Agricolă Botoşani. Iar şefia i-a venit lui Dănilă ca un fel de răsplată pentru nota 3 pe care a luat-o la examenul de titularizare pe acelaşi post.
Dănilă a ajuns şef interimar împotriva voinţei portocaliilor, respectiv a preşedintelui CJ Mihai Ţâbuleac, care l-ar fi vrut şef pe un anume Miriţă. Mult s-au bucurat consilierii judeţeni liberali şi social-democraţii că au reuşit să-l impună şef pe Dănilă dar mai mut s-a bucurat Florin Ţurcanu, deputatul liberal care face şi desface anumite jocuri politice în CJ prin avanpostul său poreclit „Gogoşica parfumată”.
Acum, deputatul liberal trage sforile ca Dănilă să fie titularizat, chiar dacă ştie agricultură doar de nota 3. Îi recomand lui Florin să se grăbească cu titularizarea, că de mai întârzie mult s-ar putea să i-o ia înainte cei de la DMNA şi să-l umfle pe conu Ghjiţă pentru mai multe matrapazlâcuri făcute pe banii publici şi europeni.
Pe siurse, am informaţii că portocalii, deşi învinşi de coaliţia liberalo-social-democrată n-au renunţat la şefia Camerei Agricole.
Dar ca să scape de concurent, l-au cam dat pe mâna celor de la DNA. Portocalii şi-au amintit că am scris prin Jurnalul despre cum s-a înfruptat Gheorghe Dănilă din banii primăriilor şi subvenţia europeană la păşune. Am scris eu că în calitatea sa de şef al Oficiului de Consultanţă Agricolă, Dănilă a dirijat primăriile şi crescătorii de animale din judeţ către soţia sa să le întocmească documentaţia de organizare în asociaţii şi astfel să poată pune mâna pe subvenţia europeană la hectarul de păşune.
Cum documentaţia nu s-a întocmit gratuit, familia Dănilă s-a rostuit cu ceva bani, cam mulţişori. Cei de prin PDL abia acum şi-au dat seama că Dănilă şi soţia sa erau incompatibili în a întocmi astfel de documentaţii de asociere, aşa că au mers cu pâra la DNA. Care DNA este cam tot portocaliu la culoare, aşa că în loc de şefie cu acte în regulă la Camera Agricolă, conu’ Ghiţă ar putea intra într-o mare belea penală.
Lăcomia strică omenia sau iată ce se poate întâmpla când cizmarul se ridică peste calapod:: nemulţumitului i se poate lua darul. Când şi-o face omul cu mâna lkui, nici Florin Ţurcanu împreunat politic cu Gogoşica parfumată nu-l mai poate salva.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Grăbeşte-te Florine, că s-ar putea să-l umfle DNA-ul!”

  1. 1. Nicoleta Says:

    Dănilă este un excroc de înaltă clasă. Nu merită nicio funcţie de conducere că ne facem de râs.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia