Nov 12

Vă mai amintiţi de filmuleţul difuzat în campania alegerilor parlamentare din toamna anului 2008? Era în acel filmuleţ o femeie care „cânta” de zor la un fluier fleaşc al unui bărbat, actul sexual oral consumându-se în interiorul unei maşini de lux..
Presa a scris atunci că femeia este social-democrata Ana Birchall iar bărbatul un liber important al PSD, poate chiar Mircea Geoană. Cert este că după apariţia acelui flmuleţ, Ana Birchall a dispărut din peisajul de vârf al PSD şi n-am mai auzit de ea..
S-a afirmat atunci că PSD-ul este un partid de lideri imorali şi curvari, care sunt mai interesaţi de sex decât de problemele ţării. Dar liderii PSD, în frunte cu Geoană, au negat cu vehemenţă o astfel de îndeletnicire în partid.
Iată că în aceste zile ne-a venit şi confirmarea de la procurorii DIICOT Ialomiţa, care au instrumentat un dosar privind curvele de lux patronate de doi parlamentari de frunte ai PSD: Nicu Băniceoiu şi Robert Negoiţă. Bravii noştri social-democraţi muncesc pe brânci. Ziua pot fi văzuţi pe la televiziunile naţionale, în special la Antena 3, unde turuie de zor cât de mult pătimesc ei că poporul român o duce rău sub Guvernul Boc iar noaptea transpiră alături de curvele de lux, unele minore.
Priviţi-l pe Bîniceoiu, cu buzele sale libidinoase, cum înfierează cu mânie  proletară puterea, aprobat cu multă satisfacţie de moderatorii emisiunilor de la Antena 3. Cum să mai crezi că acest partid de  curvari şi lichele poate fi varianta de guvernare care să salveze ţara din dezastrul economic în care a băgat-o guvernarea portocalie?
Se mirau botoşănenii care urmăresc evenimentele politice cum a fost posibil ca un reprezentant al lumii interlope, cum este perceput social-democratul botoşănean Răzvan Rotaru, să ajungă vicepreşedinte pe ţară la tineretul social-democrat. Avem acum explicaţia. Se spune că înainte de a fi scos la lumină de către deputatul Macaleţi, acest Rotaru cutreiera Europa pe post de peşte. Omul a căpătat experienţă europeană în domeniu, iar şefii săi de la Bucureşti, Băniceoiu şi Negoiţă au considerat că omul trebuie valorificat „în interesul partidului”.
Oamenii aceştia vor veni în 2012, dacă nu cumva mai degrabă, să ne ceară votul pentru a ne guverna. Ori ei nu numai că formează clasa politică ticăloşită dar sunt şi maniaci sexuali.  Ajunşi din nou la putere vor avea pretenţia, precum în povestea cu împăratul, ca miresele să treacă mai întâi prin patul lor şi abia după aceea să ajungă în cel al soţului legitim.
Doamne, ce zile mi-au fost date să trăiesc!

written by Ioan Rotundu


3 Responses to “Mireasa va trece întâi prin patul lor!”

 1. 1. Solon Says:

  Problema este că nici ceilalţi nu-s mai breji… vezi cazul liberal cu fufa blondă din parlament, care era cuplată cu Bogdan Olteanu sau cazul PD-L -ist local cu Buhăianu şi cu Ada… Ce dacă astea au funcţii publice… tot nişte curve şi ei nişte hahalere.

 2. 2. Ana Birchall Says:

  Va rog sa precizati in cadrul postului dvs. ca eu, Ana Birchall, l-am dat in judecata pe jurnalistul care in mod mincinos si manipulativ a asociat numele meu cu acea mizerie de film si ca acest proces se amana de aproape 11 luni la cererea exclusiva a acestui jurnalist. Daca va intereseaza sa informati corect cititorii dvs. atunci veti studia dosarul care se afla la Tribunalul Bucuresti si veti afla inclusiv cum intelege sa se apere acest jurnalist care acum cu disperare incearca sa isi stearga urmele. Va rog respectuos sa nu mai asociati numele meu cu ceea ce a fost o inscenare mizerabila parte dintr-o campanie de denigrare si defaimare a mea.
  Multumesc

 3. 3. costy Says:

  are dreptate Ana Birchall ,este o inscenare a lui Base prin interpusii lui si lui CHINEZU i sa inscenat tot timpul,daca prin viata lui au trecut fetite ,unele minore, asta o fost norocu lui,………VOTATI NOROCOSII

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia