Apr 04

Când au aflat că s-au dat bani pentru reabilitarea porţiunii de drum european Tg. Frumos – Botoşani, cei din opoziţie, mai exact din USL Botoşani, au clamat că s-au dat bani să aibă portocalii de unde fura. În primul rând că drumul fiind european, nici Flutur şi Ţâîbuleac de la Botoşani nu dispun de ei, nici portocalii de la Iaşi.
Investiţia se impunea de acum 15 ani de zile, dar în afară de promisiuni cu caracter electoral, nici un guvern n-a trecut  la fapte. Guvernul Năstase a fost prea ocupat cu vânzarea rezervelor naţionale de petrol la austrieci ca să mai aibă timp şi de drumurile proaste din Nord – Estul Moldovei, deşi liderii de vază ai PSD au parcurs această porţiune de drum în campania electorală a anului 2000 şi s-au declarat total nemulţumiţi.
Guvernul Tăriceanu, prin ministrul Orban, a tot promis bani de reabilitare dar şi-a încheiat mandatul şi tot n-a mişcat un deget. Acum, că Guvernul Boc şi-a făcut milă de noi şi a alocat banii necesari Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, cei care n-au făcut nimic câît au fost la putere ţipă acum că s-au alocat bani pentru a avea portocalii de unde fura. Iuar nişte nătărăi de botoşăneni le dau crezare şi le ţin hangul.
De vreo două luni de zile sunt nevoit ca la un interval de două săptămâni să fac o deplasare la Iaşi. Este un chin pentru orice şofer să circule pe porţiunea Botoşani – Tg. Frumos. Nu mai tic că este o ruşine naţională când un străin rătăcit prin această zonă află că drumul este unul european.
Constat că cei din USL nu sunt deloc interesaţi de maşinile noastre, ci sunt interesaţi de faptul că cineva s-a apucat să repare ce ei au tratat cu indiferenţă. Iar motivul invidiei este clar că-i unul electoral.
Sincer să fiu, n-au decât portocalii să fure, dar să reabiliteze drumul. Cei din actuala opoziţie au furat şi nici prin cap nu le-a trecut să facă ceva şi pentru noi.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Să fure, dar să izbăvească investiţiile!”

  1. 1. Ady Says:

    Vulprea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri

  2. 2. Prakticar Says:

    Încă o dovadă că Marcu şi ŞŢurcanu hămăie împotriva intereselor botoşănenilor. Ce-i drept sunt multe hahalere îndobitocite de doctrina lor şi le ţin partea.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia