Apr 13

Alexandru Boroleanu a mai aplicat o corecţie fizică unui consătean. Nu numai că l-a ciomăgit cu tot cu nepot, dar Boroleanu a folosit şi spray-ul lacrimogen. Probabil că cei bătuţi au rezistat cu stoicism de a se face de râs în faţa lui Boroleanu şi n-au lăsat lacrimile să curgă. Ceea ce l-a înfuriat rău pe acesta, care, probabil, îşi dorea să curgă lacrimi dacă tot n-a curs sânge.
Cine este bătăuşul Boroleanu? Este membru de vază PDL în comuna Manoleasa. Este fosxtul candidat al PDL la funcţia de primar în alegerile dcin 2008. Numai că locuitorii comunei Manoleasa nu l-au vrut de primar, aşa că l-au votat pe liberalul  Mircea Mihai.
Supărat foc că n-a fost ales primar, Boroleanu s-a răzbunat pe cel ales. Aşa că i-a incendiat bunurile, i-a omorât câinii şi alte animale, i-a distrus anumite bunuri, ce mai, l-a şicanat cum i-a venit lui mai bine. Cu toată greutatea funcţiei sale de primar. Mihai nu s-a putut apăra bde răzbunarea lui Boroleanu. Nici poliţia din comună şi nici cea de la judeţ nu l-a putut apăra.
Ales consilier local, Boroleanu s-a plictisit să se tot răzbune pe primarul Mihai aşa că şi-a găsit alte îndeletniciri. Şi-a tras bar şi discotecă în căminul cultural, aranjând cu fostul primar Ionel Vatamaniuc un contract de închiriere care să-i asigure stăpânirea asupra căminului aproape pe vecie.
Când actualul primar Mihai a reuşit să opbţină o finanţare europeană pentru a reabilita căminul şi a-i da funcţionalitatea culturală, Boroleanu n-a acceptat să fie evacuat cu barul şi discoteca. Mai mult, s-a apucat de scris manifeste contra lui Mihai, ca să-i şubrezească imaginea publică iar el să pozeze într-o victimă a acestuia.
În tot acest timp, năbădăiosul consilier portocaliu n-a plătit primăriei nici un sfanţ chirie, taxe şi impozite locale, datoria la primărie cochetând cu miliardul în lei vechi.
Lipsit de sprijin de la nivel de judeţ, căci şeful său p0olitic Florin Ţurcanu are alte preocupări decât să-şi ajute aleşii de prin judeţ. Mihai a cedat în lupta cu Boroleanu. Vorba ceea: cel mai deştept cedează primul.
Nemaiavând adversar în lupta sa cu întreaga comună, Boroleanu l-a căpăcit pe un sătean liniştit dealtfel. I s-a năzărit lui Boroleanu că săteanul ar fi cauza pentru care n-a ajuns el primar, aşa că l-a altoit şi l-a spray-at cum i-a venit mai bine.
Cică poliţia din comună îl anchetează. Canci! L-a anchetat şi cea de la Săveni, şi cea de la Botoşani şi tot nu i s-a întâmplat nimic., Căci Boroleanu este la putere, că doar trăim sub semnhu8l guvernării portocalii.
Pînă la alegerile de la anul, când electoratul va retrage PDL-ului huzmetul de guvernare, Boroleanu are timp să mai căpăcească ceva săteni. După care, când partidul său nu va mai fi la putere, va avea timp să mediteze, bine păzit, la faptele de acum.
Dar până la alegerile de la anul mai este ceva timp, aşa că nea Sandu poate scărpina orice spinare i se va năzări că-l înfruntă. Eu i-aş recomanda să încerce şi cu pistolul. Are eficienţă mai mare şi-i mai americăneşte! 

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia