May 04

Aşa cum am scris şi ieri, cei plecaţi prin ţările Uniunii Europene, respectiv Germania, Franţa, Anglia şi Scoţia, au făcut-o pe bani publici. Chipurile plecarea lor este un fel de misiune economică tutelată de către Asociaţia primarilor comunelor, în conducerea căreia se află şi primarul botoşănean de Mitoc Vasile Capotă.
Asociaţia este doar o cupolă menită să-i deruteze pe profani şi să-i ferească pe plimbăreţi de eventuale acuzaţii că ar cheltui nejustificat banii publici.
Alaltăieri nu prea ştiam cine sunt plimbăreţii, aşa că lisdta publicată ieri a fost extrem de săracă dar în cursul am primit mai multe informaţii. Ce m-a frapat a fost teama celor care mi-au furnizat informaţiile. O teamă cum rar am mai întâlnit. Eu nu mi-am divulgat niciodată sursele, chiar şi atunci dîn câte un judecător aservit puterii m-a amendat. Le garantez celor carte mi-au dat informaţiile şi îmi vor mai da că numele lor nu va deveni public fără voinţa lor.
Redau mai jos cam cine sunt cei care au plecat în această „misiune economică” ce costă cel puţin o mie de euro de persoană, bani suportaţi de instituţiile în numele cărora au plecat.
1. Cristian Roman – prefect de Botoşani. Prefectul a mai luat cu el pe Radu Doruleţ, purtătorul său de cuvânt dar şi pe comisarul Curoranu. Acest comisar este considerat omul de bază al prefectului în a proteja anumite persoane de faptele penale comise. Despre acest Cucoranu voi reveni cu un material separat.
3. Vasile Capotă – primar PDL de Mitoc, vicepreşedinte al Asociaţiei primarilor comunelor.
4. Loredan Blaga – primar PDL de Mihălăşeni împreună cu preotul paroh.
5. Dumitru Chelariu – prim-vicepreşedinte PDL, primar de Pomârla.
6. Romică Magopeţprimar PDL de Ibăneşti
7. Costinel Ciubotariu –primar PDL Suliţa
8- Marcel Marcu – primar PDL Lunca
9. Ioan Toma – primar PDL de Brăeşti
10. Marinel Stredie – primar PER de Cristineşti, considerat simpatizant PSD.
11. Trofin Stelică – primar PSD de Dângeni împreună cu soţia
12. Marcel Chelariu – primar PSD de Suharău
13. Neculai Scarlat – primar PSD de Băluşeni
14. Laurenţiu Barbacaru – primar PSD de Mihăileni
15. Ioan Burciu – primar PSD de Ripiceni
16. Florin Olaru – primar PSD de Răuseni
17. Voicu Muraru – primar PSD de Vlădeni
Şi lista rămâne deschisă până ce voi afla numele tuturor celor care fac parte din această „importantă misiune economică” menită să salveze judeţul Botoşani de la falimentul economic spre care ne îndreptăm.
De observat că pe listă nu figurează nici un nume de primar liberal. Sper ca nici să nu fie, spre cinstea lor faţă de electorat.

Notă: Flutur şi şeful său de cabinet se află în Germania, dar nu în cadrul acestui grup, ci într-o delegaţie de altă natură şi pe linie oficială..

written by Ioan Rotundu


5 Responses to “Lista celor plecaţi prin Europa pe bani publici”

 1. 1. vecinu Says:

  si dl Radu Turcanu / director DGFPJ !!!!!

  SANATATE !

 2. 2. cocosel Says:

  Si cine trebuia sa mearga in aceasta delegatie? Este normal sa mearga pe langa primari si reprezentanti ai unor institutii.Sau era mai bine daca mergeau niste personalitati ca cele care v-au vandut pontul?Ca doar presa cu bani se face.

 3. 3. omul Says:

  a plecat si Caty fosta cancelareasa a prefectului

 4. 4. Pictpgrama Says:

  Comisarul Cucoranu este omul de serviciu al prefectului Roman. Prefectul stabileşte cine şi cum este cercetat, după care ia tainul. V-am aternţşionat, domnule Rotundu, despre rapacitatea prefectului de a lua şi de pe viu şi de pe mort şi nu mi-aţi validat comentariile. verificaţi unde stau blocate dosarele primarului de la Dângeni, plecat acuma cu Cucoranu în excursie. O să aveţi mari surprize când veţi constata că Trofin este protejatul prefectului.

 5. 5. cetateanul Says:

  primarul barbacaru din mihaileni este din pnl,cel de la suharau este independent dar actioneaza la comanda pd-l,probabil sponsor este tehnic asist care face drumul judetean in suharau,iar stelica de dangeni pe jumatate este basculat la pd-l,da doamne sa nu fie asa

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia