May 18

Alexandru Boroleanu este preşedintele Organizaţiei PĂDL Manoleasa şi a fost candidatul acestui partid la primărie în alegerile locale din 2008.
Pentru că a pierdut alegerile în favoarea candidatului PNL, actualul primar Mircea Mihai, Boroleanu a declanşat asupra acestuia o întreagă ofensivă de şicane la adresa familiei şi de compromitere a imaginei publice.
Despre isprăvile lui Boroleanu cum a dat foc unor bunuri din curtea primarului, cum i-a omorât nişte animale din gospodărie  am mai scris. Nemulţumit că nu reuşeşte să-l compromită pe primar, Boroleanu s-a răzbunat pe unii susţinători ai acestuia, căpăcindu-i cum i-a venit la îndemână.
Apoi, Boroleanu, pentru că n-a fost ales primar, n-a mai plătit la primărie nici un fel de taxe şi impozite aferente gospodăriei sale dar şi asupra imobilelor societăţii pe care o patronează. Aşa că în momentul de faţă Boroleanu este dator la primărie cu 1,3 miliarde lei vechi, dar nici prin caă nu-i trece să plătească.
Mai mult, în calitatea sa de consilier PDL a iniţiat un proiect de hotărâre prin care Consiliul Local Manoleasa să-i şteargă datroriile. Iar primarului i-a cerut să-l sprijine să fie ales viceprimar, altfel îl va suprima fizic.
Pentru că primarul Mircea Mihai n-a dat curs proiectelor sale de hotărâri, Boroleanu a început să-i trimită pe telefon ameninţări cu moartea. În urma reclamaţiei depuse de primar la Poliţie şi a cercetărilor efectuate s-a dovedit că ameninţările cu moartea la adresa primarului au fost transmise de pe telefonul lui Boroleanu.
Acum fruntaşul pedelist s-a pricopsit cu un dosar penal. Pentru Boroleanu încep să vină zile grele. La recentele alegeri judeţene din PDL, deşi a candidat, n-a mai fost ales în nicio funcţie de conducere.
S-au săturat şi cei din conducerea PDL Botoşani câte necazuri le-au adus.  Şi la nivelul Organizaţiei PDL Manoleasa, Boroleanu a început să aibă probleme şi sunt tot mai multe vocile care vor ca la alegerile de la anul să nu mai fie el candidatul la primărie, fiind deja o persoană compromisă.
Problema se pune dacă Boroleanu va mai fi liber ca pasărea cerului să poată candida, pentru că are pe conştiinţă multe fapte ce se intersectează cu răspunderea penală. Iar ulciorul, când merge de prea multe ori la apă, se şi mai şi sparge.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia