Jun 30

De mai mult timp tot comentez faptul că avem în Consiliul Judeţean Botoşani consilieri total incompetenţi şi profitori ai banului public atunci când li se iveşte prilejul.
Această adunătură de incompetenţi a fost posibilă datorită votului nostru, pentru că n-am sancţionat acele partide care au pus pe listele de consilieri judeţeni, pe locuri eligibile, nişte nulităţi umane, bune doar pentru că sunt excelente executante ale ordinelor primite.
Mult trâmbiţata reformă teritorial-administrativă anunţată de preşedintele Băsescu s-a împotmolit deja şi după cum se arată la orizontul politic nici că se va mai împlini în mandatul său, decât doar dacă va trăda interesele naţiunii române şi va împlini dorinţa UDMR de a avea autonomia Ţinutului Secuiesc.
Cu toate că şi Băsescu a lăsat-o mai moale cu această reformă administrativă, consilierii judeţeni ai USL vor musai referendum pe banii bugetului judeţean. Un astfel de referendum costă peste zece miliarde de lei vechi şi nici nu va avea vreun ecou. Acest lucru îl ştiu şi consilierii judeţeni ai USL, dar nu de rezultatele referendumului sunt ei interesaţi.
Organizarea acestei acţiuni de amploare la nivelul întregului judeţ este un excelent mijloc  ca cei din PNL şi PSD să-şi facă ncampanie electorală pe banii bugetului şi nu pe ai lor. În fond, asta se şi urmăreşte.
Dacă este să fiu corect, nici n-ar trebui să învinovăţim aceste nulităţi de consilieri. Vinovaţii principali sunt Florin Ţurcanu, liderul PNL, şi Gheorghe Marcu, liderul PSD. Aceşti doi lideri, care de la anul vor veni la putere, nu se sfiiesc să cheltuiască fără rost o sumă aşla de mare din bugetul judeţului, în condiţiile în care nu avem bani pentru spitale, pentru Protecţia Copilului, pentru cultura judeţului care nici nu mai dă semne de viaţă.
Faptul că Ţurcanu şi Marcu nu se pot abţine de la o astfel de decizie, este dovada aroganţei cu care ei ne tratează, ne sfidează şi ne desconsideră. Şi încă n-au preluat puterea!
Pe 31 iulie, data fixată pentru referendum, botoşănenii îşi vor vedea de treburile lor sau vor fi în concediu, dar banii se vor cheltui. Aici trebuie să-i dau dreptate preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani Mihai Ţâbuleac pentru că o are cu prisosinţă.

written by Ioan Rotundu


5 Responses to “Pur şi simplu suntem desconsideraţi”

 1. 1. Un cetatean Says:

  D-le Rotundu,D-l Basescu nu a renuntat la regionalizarea tarii,ci din contra,a afirmat ca pana in aceasta toamna va reusi sa convnga UDMR-ul sa fie de acord cu regionalizarea.Deci referendumul se impune.Nici o suma de bani nu este mar atunci cand e vorba de consultarea cetatenilor,privind viitorul lor.
  Pentru Diaconu,6 miliarde de lei vechi pentru organizarea referendumului sunt multi,si pentru noi 200 miliarde de lei,cheltuiti de el,aiurea la Termica,din banii nostri,sunt foarte multi.Nu mai vorbim de cei peste 2000 de miliarde lei imprumutate de D-l Flutur pentru lucrari de cea mai proasta calitate,ce rezista cel mult un an,nu sunt multi ?
  Parerea cetatenilor acestui judet pentru conducatorii PDL nu conteaza, ci numai ei au dreptul la “judecati de valoare”,ei au dreptul sa-si bata joc de banul public,ei au dreptul sa fure ca-n codru din banul public.,Rusine sa le fie !

 2. 2. Tralala Says:

  Măi cetăţeran javră comunistă ce eşti dar despre campania USL pe banii judeţului nu comentezu? Care judeţ din ţară a mai stabilit referendum? Cine vrea referendum? Ponta şi Antonescu. Nu este un referendum naţional ori regiunile anunţate sunt o problemă naţiopnală. Hai sâvzit jabră comunistă.

 3. 3. Ioan Says:

  Decat sa vina la referendum mai bine vor merge la sfintirea bisericii din curtea Spitalului de Recuperare.Ies mai castigati. Poate asa le mai lumineaza Dumnezeu mintea.

 4. 4. Scorilo Says:

  Administraţi o aspirină cu diazepam lui… tralala ăsta.

 5. 5. alibel Says:

  sunt de acord: vor sa isi faca ”publicitate”. Turcanu a mai invatat sa scrie corect si sa vb romaneste???? el care si-a luat diploma de BAC pe malul iazului? smecheria este la rang inalt in Botosani dar nu vad pe nimeni sa le puna frana acestor idioti hapsani analfabeti!!!

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia