Sep 28

Liberala Cătălina Lupaşcu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, este şi preşedintele Asociaţiei de locatari nr. 6, în zona Parcului Tineretului.
Cartierul Parcul Tineretului este zona cea mai săracă a oraşului Botoşani iar oamenii de aici abia au bani de pâine şi ceva pe lângă. Dar, ca preşedinte de Asociaţie, Cătălina, care şi-a câştigat renumele de „Gogoşica parfumată” nu se sfiieşte să ridice lunar o leafă de vreo câteva mii de lei. Iar leafa i-o plătesc săracii cartierului.
A devenit o practică pe la Asociaţiile de locatari ca preşedintele, contabilul şi femeile de serviciu să-şi facă lefuri de mii de lei. Sumele variază între 3000 şi 5000 lei lunar. Iar Dacă mai adăugăm şi impozitele aferente, locatarii mai suportă încă 50% din aceste sume.
Ca o medie lunară, locatarii plătesc din munca lor salariile celor de la asociaţie care depăşesc două sute milioane de lei, inclusiv salariile femeilor de servicii.
De vreme ce plata apei se face direct la furnizorul de servicii, plata căldurii la fel, salubrizarea la Administraţia financiară, aproape că cei de la Asociaţii nu-şi mai justifică existenţa. Dar se ţin scai
Revenind la Cătălina Lupaşcu, trebuie să ai mare tupeu să încasezi lunar leafă de mii de lei de la cei mai săraci locatari ai târgului, fără ca măcar munca ta să fie văzută de cei care o plătesc.
Lupaşcu lucrează primele nopt ore din bzi la CJ, mai are viaţa politică destul de activă şi cea de familie. Când se mai ocupă de trenburile Asociaţiei? Nu se mai9 ocupă, semnează doar statul de plată şi ridică banii. Bani pe care îi aduce acasă contabila Asociaţiei.
Îşi poate închipui cineva că Lupaşcu, în calitate de preşedinte de Asociaţie, intră pe la subsolurile de bloc să vadă defecţiunile, să calce prin apa mizerabilă sau să urce pe bloc să vadă infiltraţiile de apă în apartamentul celor de la ultimul etaj? Nici vorbă de aşa ceva.
Lupaşcu face politică liberală şi critică la grteu activitatea primarului Flutur. Numai că în spatele criticii stă ascunsă imoralitatea sa. Căci este imoral să iei bani de la nişte săraci numai pentru că eşti tu vicepreşedintele CJ.
Iar ca preşedinte, Lupaşcu i-a lăsat pe locatari şi fără apă caldă pentru căî ea n-a vrut să semneze contractul cu societatea furnizoare. Nu l-a semnat pentru că Modern Calor este condusă de un membru PDL, iar ea se consideră liberală în opoziţie. Şi iar constatăm imoralitatea Cătălinei. Pe banii săracilor ea îşi promovează ambiţiile personale de ordin politic.
Faţă de o astfel de atitudine sugerez celor care au poreclit-o „Gogoşica parfumată” să-i schimbe numele în „Goigoşica sconcs”. Căci modul imoral şi făţarnic  în care se comportă în societate miroase ca de la sconcs. Şi să mai ia act Cătălina Lupaşcu că nu mai are nici un drept moral să-i critice pe alţii, de vreme ce ea s-a lăcomit la banii celor mai năpăstuiţi de soartă.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia