Nov 22

Cei bde la Nova Apaserv vor musai ca preşedinţii asociaţiilor de proprietari să semneze nişte contracte de furnizarea apei în urma cărora noi să plătim ca fraierii toate pierderile de apă de pe traseu şi consumul răilor platnici.
Şi aceasta în condiţiile în care deja în preţul apei este inclusă contravaloarea pierderilor de pe traseu, după unii cam 40% din costul actual.
Practic, managerul Marcel Georgescu vrea ca preşedinţii de asociaţii să semneze un contract prin care plata apei să se facă după contorul de scară şi nu cel de apartament. Prin acest sistem, Georgescu urmăreşte ca bunii plătitori să suporte şi consumul de apă al celor care nu-l achită.
Mai pe şleau, Nova Apaserv vrea să încaseze consumul de apă de la cine nimereşte, urmând ca locatarii să se răfuiască între ei. Este un îndemn ca eu să-i dau în capă vecinului de apartament pentru că acesta n-a raportat consumul de apă şi mi-a fost facturat mie la plată. Am mai afirmat că acest principiu este de sorginte comunistă, adică să se ia de la cei ce au şi pentru nevoile celor ce n-au sau sunt de rea credinţă.
Până în acest an, vreme de peste şase ani, plata apei consumate s-a făcut după contorul din apartament. Cel care a impus această modalitate de plată a fost Constantin Conţac, în calitate de preşedinte al CJ, care n-a cedat presiunii celor de la Apa Grup, cum se numea societatea pe atunci.
De când la preşedinţia CJ a venit Mihai Ţâbuleac, noi avem numai necazuri şi suntem puşi să plătim şi ce consumă alţii: Dacă Ţâîbuleac nu modifica regulamentul de furnizarea apei şi consilierii judeţeni nu-l votau, plăteam apa ca şi înainte şi nu era atâta scandal şi atâta ură între noi, locatarii de la bloc.
A mai apărut în ecuaţie, de partea lui Georgescu şi Bogdan Panţâru, reprezentantul ANRSC. Fost director la Termica, timp în care a jumulit societatea şi şi-a creat magazine personale, acest Panţâru apără acum interesele unei instituţii a statului care este împotriva noastră.
Poate că Panţâru vrea să fie huiduit şi scos afară din Botoşani, asta ca să nu ne mai ia de proşti. Locul său era la închisoare, căci a comis multe ilegalităţi la Termica, nicidecum să fie uns funcţionar care să-şi bată joc de noi. A uitat de vremurile când stătea cufirit în pantaloni, stresat că-l umflă cei de la DNA. Acum apără interesele meschine ale lui Georgescu şi Ţâbuleac.
Nu trebuie să cedăm şi să plătim apa după contorul de scară. Plătim ce consumăm, iar cei de la Nova Apaserv să-i încaseze pe toţi cei care consumă apă şi nu să-i încaseze pe cei buni platnici.
Iar pe Ţâbuleac, autorul acestor mizerii care ne fac nouă viaţa un iad, să-l avem în vedere pe la anul, când va dori să candideze din nou la preşedinţia CJ.
Pe de altă parte ne-am făcut-o cu mâna noastră, pentru că l-am hulit pe Conţac şi ne-am dorit să nu mai fie preşedintele CJ. El a fost de partea noastră, noi n-am vrut să fim de partea sa!
În ce priveşte această şleahtă de canalii formată din Georgesciu, Panţâru şi Ţâbuleac, am convingerea că va plăti cu vârf şi îndesat abuzurile de acum. Nu mai este mult până la anul!

written by Ioan Rotundu


One Response to “Batjocoriţi de către o şleahtă de canalii”

  1. 1. cetatean Says:

    Domnule Rotundu ,va rugam treceti prin Avrameni sa vedeti cum locatarii celor blocuri,persoane importante din administratia locala,au transfomat o strada in wc.
    De ani deverseaza toata canalizarea direct in drumul din spatele scolii ce duce spre Biserica,transformand locul in fosa antiseptica urat mirositoare.Cetatenii care mai au curaj sa circule prin zona o fac cu multa atentie pentru a nu calca in materialul aducator de noroc oferit gratuit de locatarii blocurilor sub atenta supraveghere a Garzii de mediu si a Directiei de sanatate publica ,care desi au fost sesizate ,nu au luat nici o masura.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia