Nov 26

Maria nOlaru, până de curând directorul Maternităţii Botoşani, s-a arătat la festivitatea de ieri foarte afectuoasă şi plină de curtoazie faţă de preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani Mihai Ţâbuleac.
Brusca schimbare la faţă a Mariei Olaru în privinţa preşedintelui Ţâbuleac, până mai ieri duşmanul său de moarte pentru că a dorit comasarea Maternităţii cu Spitalul judeţean este o altă dovadă a oportunismului ce-o caracterizează.
Dar să recapitulăm. Maria Olaru s-a opus cu înverşunare ca Maternitatea să devină secţie a Spitalului judeţean Botoşani pentru că-şi pierdea ea privilegiile de director.
Pentru a boicota fuziunea a inventat fel nde fel de scenarii, bcare de care mai prăpăstios.
Mai întâi a lansat teza că se urmăreşte această comasare chiar de un sucevean devenit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Dispărând Maternitatea, naşterile se vor muta la cea din Suceava. Toată vara a bătut moneda pe această variantă.
Când a constatat că nu este luată în serios, a lansat informaţia că se vrea comasarea maternităţii ca să se piardă fondurile europene ce urmau a fi alocate pentru modernizare. Comasarea a avut loc, iar niciuna din prăpăstiile sale nu s-a adeverit. Ieri a avut loc inaugurarea începerii lucrărilor de modernizare a Maternităţii cu bani europeni. Deci banii n-au mai fost dirijaţi la Suceava, cum susţinea  Olaru.
Un singur lucru s-a adeverit, dar pe care Olaru nu l-a rostit cu voce tare niciodată. Ea şi-a pierdut funcţia de director şi odată cu ea privilegiile de care s-a bucurat din plin.
Mai trebuie rezolvat un lucru la această unitate spitalicească, dacă tot se modernizează. La unitate nouă, şef nou, ca totul să intre în normal iar mamele care vin aici să nască să nu mai fie terorizate ca în prezent.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Schimbarea la faţă a doamnei Olaru”

  1. 1. mama Says:

    In sfarsit au scapat mamele de aceasta Olaru..nu de tot dar macar n-o sa mai raga la ele si sa le faca in tot felul.Insa pazea ca cine o sa nasca cu ea v-a cotiza in continuare daca nu chiar la dublu,Asta asa ca sa se razbune.

  2. 2. O doamna Says:

    Dna. Olaru se comporta mai rau ca pe vremea lui Hitler,urland si zbierand.Intr-un spital trebuie sa ai linistea sufleteasca sa te poti concentra asupra activitatii pe care o exersezi,pentru a nu aparea unele greseli fatale.Totusi lucram cu oamenii si avem unele responsabilitati.In stresul si urletul acestei fiare poti ramane cu urmari pentru toata viata.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia