Feb 14

Suculentă emisiunea de pe postul Tv B1 intitulată Lumea lui Banciu. Este oi emisiune pamflet, rep0lică la emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3 intitulată „În gura presei”, atacurile reciproce ale celor doi dând şi mai multă savoare.
Mi-am făcut un obicei în a urmări emisiunea de pe B1, ocazie cu care am observat limbajul direct folosit de către Banciu în a numi anumite fapte ale lumii politice şi mondene. Când vine vorba de câte o fufă din lumea mondenă, precum Sexy Brăileanca, Banciu nu se sfiieşte a o numi curvă, cum curve le etichetează şi pe politicienele noastre care una vorbesc şi altceva înfăptuiesc.
Copiind licenţa lui Banciu, de curve politice nu ducem nici noi lipsă, aici, la Botoşani. Ba chiar s-au înmulţit îngrijorător şi s-au corcit cu curvele adevărate. Căci, potrivit Bibliei, femeile care-şi lasă bărbatul pentru sula altuia se fac vinovate de preacurvie. Şi astfel de exemplare avem prin politica botoşăneană.
Astăzi mă voii ocupa de două cazuri de curve politice corcite biblic, pornind de la premisa că întreaga politică este etichetată ca fiind o curvă, lucru constatat cam din vremurile apariţiei politicii, adică de prin antichitate, când curvele nu lipseau nici de la Senatul Romei şi nici de la Vatican.
Pentru apropiatele alegeri locale şi parlamentare se fac anumite jocuri politice, de tip curvăsereală şi totul sub falnicele culori ale PNL. Florin Ţurcanu, cel care şi-a părăsit nevasta şi trei copii pentru a se bucura de farmecele Roxanei, care la rându-i şi-a părăsit bărbatul şi copii, pregăteşte prin judeţ fertilitatea terenului pe care apoi să calce amanta sa cu tocuri de viitor senator a României.
Căci Roxana, care acum este şefa de cabinet a deputatului amant Ţurcanu, lucru neinterzis de lege pentru că nu sunt căsătoriţi legal, adică persistă în păcatul biblic, vrea să ajungă senato0r de Botoşani. Planul său este să candideze în colegiile Săveni şi Darabni, spaţiu prin care Ţurcanu bântuie deja pentru a-i pregăti terenul.
La comuna Mihai Emi9nescu se pregătesc alte oferte politice demne de prestigiul botoşănenilor. Actualul primar Verginel Gireadă s-a pricopsit cu o condamnare pentru matrapazlâcurile comise  prin actele primăriei. Urmând modelul şefului său poolitic Ţurcanu şi Gireadă s-a orientat asupra nevestei, pe care o perioadă a ţinut-o pe post de amantă.
Socoteala lui Verginel este ca la primărie să candideze nevastă-sa iar el să candideze la un post de deputat. Condamnarea nu-l împiedică să candideze pentru că nu i-au fost interzise exercitarea drepturilor civile. Am avut noii în Parlament fel de fel de mostre umane, dar condamnaţi penal nu. Dacă ne va ajuta Dumnezei, vom avea din toamnă!
Avem în situaţia dată două cazuri concrete de modele morale care ni se oferă să le votăm. Cum majoritatea dintre noi n-au păs pentru cine este cel pe care-l votează, ci cu ce s-a ales de la acesta, n-o să mă mir deloc dacă la toamnă Roxana va primi mandatul de senator iar Verginel pe cel de deputat. Cinste lor, cinste botoşănenilor care-i vor vota!

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Curvele botoşănene din Lumea lui Banciu”

  1. 1. dorohoian de Spania Says:

    Bine zis,felicitari domnule Rotundu.Sper sa va auda Dumnezeu si asa sa oprim ca asemenea “specimene” sa ajunga in Parlamentul Romaniei.Ar fi culmea culmilor,ne-am face de rasul lumii.ar rade si curcile de noi sa trimitem curvari si curve sa ne faca legile.Circula o lozinca pe aici SA NE CONDUCA CURVELE CA FII LOR NE-

  2. 2. observator Says:

    cu tot respectul pe care vi-l port dle Rotundu pentru obiectivitate, dar duduia Roxana se semneaza “Turcanu”.Va scapa poate ceva?

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia