Mar 08

Înaintea alegerilor locale din anul 2008 parcă nu s-au dat publicităţii atâtea sondaje mistificate. Mă refer la nivelul municipiului Botoşani. S-auz publicat ceva sondaje, dar mai cu perdea şi cu mai mult respect pentru botoşăneni. Şi atunci se anunţau procente care-l urmăreau pe Cătălin Flutur,  numai că atunci exista turul II al alegerilor.
Socoteala se făcea pentru turul II, când se adunau procentele de la ceilalţi candidaţi ieşiţi din cursă şi se prognoza că Flutur poate fi învins. Problema a tranşat-o Flutur din primul tur, luând peste 50% şi lăsându-şi adversarii la nivel de calcule aritmetice.
Alegerile locale din acest an se vor desfăşura după un sigur tur. Cine va aduna mai multe voturi va fi şi primarul Botoşanilor. Aşa cum am mai comentat, startul la publicarea de sondaje măsluite, mistificate sau cum vreţi să le numim, l-a dat medicul Gabriel Oprişanu imediat după ce-a fost desemnat candidatul USL la Primăria Botoşani.
Oprişanu a pornit cu un sondaj în care-i sufla lui Flutur în ceafă ca apoi să plătească pe cei din presă, care au acceptat să se prostitueze profesional, să-i publice un sondaj în care îl devansa pe Flutur. Până la urmă adevărul a ieşit la iveală iar Oprişanu s-a retras din cursă înainte de a intra în bătălia finală.
Lui Oprişanu i-a urmat Ovidiu Portariuc, şi el desemnat candidatul USL din partea PSD. Iar Portariuc, lipsit de inventivitate, calcă pe urmele lui Oprişanu. El a dat publicităţii un sondaj în care se situează în imediata apropiere a lui Flutur. Rând botoşănenii de se prăpădesc. Un clovn care i-a distrat pe botoşăneni cu oameni-ştiuleţi vrea acum să le fie şi primar.
Molipsindu-se de la Oprişanu şi Portariuc, un celebru anonim de la PPDD a dat şi el publicităţii un sondaj. Omul n-a avut curajul să-şi asume responsabilitatea asupra datelor comunicate aşa că a pasat-o Monicăi Tatoiu, o prostituată politică ce poate fă găsită pe la televiziunile naţionale.
Marius Cristescu, un necunoscut pentru aproape toţi botoşănenii, pretinde că se află la doar 3 procente în spatele lui Flutur. Dacă primarul Flutur are 36%, Cristescu şi-a tras un procent de 33%.
Când iei la cunoştinţă de o astfel de declaraţie nu poţi spune decât că „Le-a furat Dumnezeu minţile!”

written by Ioan Rotundu


3 Responses to “Le-a furat Dumnezeu minţile!”

  1. 1. gigy Says:

    Adevărat este ”că D-zeu le-a furat mințile”. Ieri citeam pe internet că reprezentanți tineretului PSD, au locuri eligibile pe liste la alegerile locale din vară. Răzvan Rotaru va fi trecut pe listă la consiliri județeni. Se și vede consilier județean. Cu Țurcanu președinte la Consiliul Județean și Răzvan consilier județean și alții ca el vai de județul nostru!

  2. 2. Gogu Says:

    Lasa ca si cu Flutur nu ne facem de ras. Singurul sau merit e ca e varu lu Ghita! In rest …. patroneaza hotii si talharii care devalizeaza bugetul local, ocroteste talharii de masini de la HSR-prietenii stiu de ce! -, betii, chiolhanuri, cumetrii…

  3. 3. jak Says:

    Jos cu Flutur jos cu PDL Jos cu mafia .Votati mafia PDL 2012

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia