Mar 19

Liderul PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, suferă de grave insomnii. Iar insomniile îi vin de la preşedinte Consiliului Judeţean Botoşani  Mihai Ţâbuleac, a cărui stafie ar umbla noaptea pe la casele unor USL-işti de vază şi-i corupe de partea sa.
Bântuit de stafiile celor pe care i-a ţepuit în alegerile din vara şi toamna anului 2008, cărora nu le-a achitat nici acuma datoriile de ordinul miliardelor în lei vechi, iată că Ţurcanu este bântuit acum şi de stafia lui Ţâbuleac.
Sincer vorbind, Ţurcanu are toate motivele să se teamă de stafia lui Ţâbuleac. Este ştiut că Ţurcanu va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani din partea USL. Mai ştim că şi Mihai Ţâbuleac va candida pentru un al doilea mandat, dar din partea Mişcării pentru Botoşani.
Ca preşedinte în exerciţiu, Ţâbuleac are mai multe atuuri. În primul rând poate dispune prin semnătură de banii bugetului judeţean. O parte din aceşti bani ajung şi la primarii PSD sau PNL. Iar dacă preşedintele Ţâbuleac, la banii cuveniţi de drept mai adaugă ceva în plus, primarul, fie el social-democrat sau liberal se va simţi obligat să-l ajute în apropiata campanie electorală.
Aşa stând lucrurile, este firesc ca Ţurcanu să aibă grave tulburări de somn şi să fie bântuit de stafii. Iar ca viaţa sa nocturnă să nu fie bântuită numai de stafii, ci şi de coşmaruri, îl informez că sunt primari liberali şi social-democraţi care s-au oferit singuri să-l sprijine pe Ţâbuleac. Cei în cauză susţin că o accedere a lui Ţurcanu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani ar fi un dezastru pentru judeţ.
Şi nu numai primarii dar şi factorii politici din eşalonul II şi III comunal îl vor sprijini pe Ţâbuleac. Din câte am mirosit, prin judeţ chiar s-au format celule de sprijin pentru Ţâbuleac şi de subminare a candidaturii lui Ţurcanu.
Dacă printre primarii liberali mai are câţiva de partea sa, primarii PSD vor adopta o tactică a neutralităţii, în sensul că nu-i vor face campanie lui Ţurcanu şi vor privi cu bunăvoinţă candidatura preşedintelui Ţâbuleac, fără să se implice la modul vizibil.
Cu o aşa atmosferă, de fiert să fii la psihic şi tot ţi se vor înmuia picioarele la vederea atâtor stafii.

written by Ioan Rotundu


3 Responses to “Bântuit de stafii nocturne”

  1. 1. zdrentarosu Says:

    La editorialul despre Ripiceni i-ati facut un rau directorului Talef spunand ca este presedinte PDL pe comuna. Directorii de scoli nu au voie sa fie presedinti sau vicepresedinti de partide

  2. 2. Kizi Says:

    E putin ciudat sa zici stafii nocturne,nu prea sunt stafii de zii.

  3. 3. cm Says:

    Nimeni si cu nimic nu i se poate reprosa unui jurnalist despre convingerile lui politicie,deaceea ar fi bine atat dv.cat si publicatia sa aiba antetul: “ziar ce promoveaza politica PDL la nivel de judet”

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia