May 08

Liberala Cătălina Lupaşcu, alintată „Gogoşica parfumată” a „marjat” zdravăn în cariera sa profesională şi politică, ceea ce i-a permis nu numai să acceadă în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani dar să şi apară la televizor şi să ne dea lecţii de morală.
Cine este această „Gogoşică parfumată” şi de unde a ajuns să fie alintată cu nuanţă de parfum mi s-a relatat în aceste zile chiar de către un angajat de la Grădiniţa nr. 18 Botoşani, căruia Lupaşcu i-a fost şefă.
Lupaşcu a deţinut funcţia de director la această Grădiniţă şi avea propria sa morală despre muncă şi viaţă. Cam tută la capitolul competenţă profesională, cum mi-a relatat cel care n-o mai are de şefă, Lupaşcu aprecia munca subalternilor în raport de cum „marja” fiecare (observaţi ce licenţe literare folosea în exprimare!).
Marja subalternul cu ceva verzişori, avea parte de gradaţie, de premii, de privilegii. Nu marja, Lupaşcu scria un „toc” ( a se citi top, dar termenul îi aparţine iarăşi) de hârtie despre incompetenţa acestuia..
Toată ziua Cătălina marja şi  la discuţii amicale, cu suave aluzii sexuale, având ca parteneri de dialog pe doi foşti patroni de firmă de construcţie Şocarici şi Bizbac. De atâtea discuţii legate de libidou, cum ar fiu spus Freud, firmele celor doi au ajuns în faliment. În schimb, Lupaşcu a marjat tot mai sus.
Mai întâi s-a lipit studentă la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi. Cursurile au fost la zi dar ea vedea aula facultăţii doar când marja la profesori. Se spune că marja fermecător de bine încât deveniseră colegele sale extrem de geloase pe ea.
După trei ani de Psihologie a marjat un masterat la Universitatea „Spiru Haret”. Aici a marjat material, că cei de la această universitate sunt lacomi la bani şi nu pofticioşi la libidouri.
Lucrarea de masterat n-a fost nevoie s-o muncească. I-a cules-o de pe Internet contabila Grădiniţei, amica sa Mona Oprescu. Nici acum nu se ştie la Grădiniţa 18 Botoşani dacă masteratul l-a marjat Lupoaşcu sau contabila Oprescu, dar nici nu mai contează.
Numele de Gogoşica parfumată l-a primit tot la Grădiniţă. Cică avea probleme cu scaunul şi când intra prin biroul de la contabilitate, după ce ieşea din cameră se deschideau toate geamurile şi se punea un ventilator în priză. Şi eu, naivul, am crezut că supranumele i se trage de la parfumul suav folosit. Dacă marjăm un pic asupra termenilor, până la urmă tot de un parfum este vorba, numai că nu-i franţuzesc, ci de fasole românească.
Din marjă în marjă, Lupaşcu a fost descoperită de Florin Ţurcanu. Din acel moment ascensiunea s-a politică a fost fulminantă, mai ceva ca a Roxanei, ţiitoarea de duminică a lui Ţurcanu.
Aflată în plină campanie electorală, în momentul de faţă „Gogoşica parfumată” marjează pentru ca USL să câştige alegerile şi ea postul de director la Protecţia Copilului. Zic cârcotaşii că de va câştiga acest post, de drept funcţia i se cuvine contabilei Mona Oprescu, ea fiind cea care a marjat cu lucrarea de masterat.
Eu cred că atunci când doi se ceartă câştigă al treilea. Dacă se pricepe să marjeze mai bine ca şi Gogoşica. Dacă nu, nu!
Până va ajunge şefă, Gogoşica va continua să apară la televizor şi să ne dea lecţii de etică şi morală. E dreptul său, că doar n-a marjat atâţia ani di n viaţă numai pentru a-şi şifona fustele prin medii universitare!

written by Ioan Rotundu


One Response to “De câte ori a „maejat” în viaţă „Gogoşica””

  1. 1. liviu Says:

    e o tipa extraordinara, bravo ei

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia