May 24

La Ripiceni, unde eram siguri că actualul primar Ioan Burciu îşi va reînnoi mandatul fără probleme s-a petrecut o situaţie inedită. Inexplicabil, cei de la PSD au renunţat la Burciu, care avea garantat 100% următorul mandat, pentru a-l propulsa pe fostul miliţian Vasile Curuliuc, îb prezent pensionar.
Curuliuc a mai candidat şi la alegerile din 2008, dar din partea PRM. Nişte interese oculte din PSD, l-au aruncat la gunoi pe Ioan Burciu, care vreme de peste 20 de ani a servit cu credinţă social-democraţia şi a adus voturi cu ghiotura pentru consilierii judeţeni şi parlamentarii PSD.
Fost miliţian pe la Avrămeni, din cei care întocmeau dosar penal ţăranilor găsiţi cu trei ştiuleţi în straiţă, când se întorceau de la câmp, Curuliuc vrea acum să ajungă primar. El are voie să vrea orice, problema este la PSD. Cum a putut acest partid să renunţe la un om de bază în favoarea unui miliţian care a apărat într-un mod brutal regimul comunist?
Este dovada că neocomuniştii din PSD, deghizaţi în social-democraţi, îşi refac forţele pentru o viitoare dictatură asupra românilor. Iar foştii miliţieni pot fi valoroşi pentru atingerea unui asemenea scop.
Ce i s-a întâmplat lui Burciu la Ripiceni i se poate întâmpla oricărui primar PSD care se abate de la linia dictatorială a partidului.
În situaţia creată, umiligt de propriul partid, primarul. Ioan Burciu s-a refugiat la PDL şi va susţine la primărie candidatura profesorului Gabriel Florin Talef, care şi-a asigurat un nesperat mandat de primar. Ca o recompensă pentru Burciu, acesta a fost trecut pe lista de consilieri locali a PDL imediat după numele primarului.,
Burciu are tot interesul ca Talef să câştige primăria pentru că el ar putea fi viitorul viceprimar.
Gurile rele spun că în spatele acestei răsturnări de situaţie de la Ripiceni s-ar afla tot Florin Ţurcanu. Pentru că miliţianul Curuliuc n-avea porţi deschise către PNL Ripiceni, Ţurcanu i-a manipulat pe cei din PSD şi i l-au plasat pe Curuliuuc. Rămâne să aflăm ce interes a avut Ţurcanu ca acest miliţian să devină candidatul USL în defavoarea unui om de bază al PSD. Că de ce l-a acceptat PSD, ştim deja!

written by Ioan Rotundu


One Response to “Încă un sacrificat marca Ţurcanu”

  1. 1. dan Says:

    CE A FACUT BURCIU PT LOC.DIN RIPICENI????????????????????…..NIMIC

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia