Jun 05

Mihaela Huncă, cea proaspăt numită inspector general la IŞJ Botoşani pentru merite deosebite în a şmecheri banii publici şi alte matrapazlâcuri pe care unii le numesc rău intenţionat escrocherii, a luat cu „Magna cum laude” examenul de titularizare pe post.
N-a avut pe masă o puzderie de bilete ca să extragă unul cu o temă de specialitate, n-a fost examinată de către o comisie formată din specialişti prestigioşi în domeniu, aşa că emoţiile sale au îmbrăcat cu totul alte forme decât cele obişnuite unui examen care-ţi poate schimba cursul vieţii.
Toată lucrarea sa a constat în a pregăti un harem de tinere fete care să-l încânte pe înaltul oaspete Radu Mazăre, cel venit special la Botoşani, îmbrăcau în uniforma sud-americanului Che Guevara pentru a turna…  braşoave pe uin teren militar. Cum examinatorul era ochii pofticioşi răsăriţi dfin faţa smeadă a constănţeanului, Mihaela înţelegând acest mesaj carnal cifrat, i-a pregătit un harem cu care să-i ia piuitul.
A dat telefoane pe la mai multe instituţii şcolare şi a pregătit o trupă de fete una şi una, îmbrăcare cu fustiţe scurte şi decolteu de vino-ncoace. Fetele au fost instruite personal de Mihaela să zâmbească provocator, ca nu cumva înaltul oaspete să încrunte vreo sprânceană.
Totul a fost pregătit cu o minuţiozitate enervantă dar mult aducătoare de succes. Căci Mazăre a privit cunoscător la haremul ce i-a fost încredinţat să-i însoţească în paşii săi de felină amazoniană nprin Botoşani şi şi-a ţuguiat buzele a mulţumire, trăgând o ocheadă şi spre Mihaela pe care a decretat-o cea mai Cleopatră regină a Învăţământului botoşănean, certificându-i cu un are de fin cunoscător capacităţile în domeniu şi dreptul de a fi inspector general pe viaţă.
Cu haremul după el, Mazăre a rezistat eroic tentaţiei de a-l cunoaşte pe Eminescu acasă la el şi s-a lăsat purtat, fără verigă, peste tot pe unde a avut interes odrasla de securist ce râvneşte la o funcţie pentru care are atâtea cunoştinţe pe cât avea ciobanul de la Maglavid în prezicerea cutremurelor din Vrancea.
După ce l-a înjurat pe Flutur că s-a apucat să modernizeze oraşul, în loc să dea banii ajutoare la săraci, după ce şi-a dat seama că cel pe care îl susţine seamănă leit cu cu cuvântul folosit de Iliescu pentru a-l dezmierda pe Mircea Geoană, Mazăre şi-a luat haremul şi s-a dus la un club. Este locul unde se simte bărbat între femei.
La plecare i-a mai muţumit odată Mihaelei pentru clipele plăcute ce i le-a oferit, i-a explicat Prostănacului care l-a adus la Botoşani că nota de plată a deplasării sale n-o suportă nici PSD Bucureşti, nici Prtimăria Constanţa şi cu atât mai puţin el care l-a onorat cu prezenţa sa, a mai sărutat o piele diafană de căprioară neajunsă la majorat şi s-a dus în lumea interlopă a Constanţei unde este stimat şi respectat ca „Naş”.
Iar Mihaela, că despre ea era vorba în propoziţiile de faţă, s-a aşezat la pupitrul de inspector general al IŞJ Botoşani şi şi-a început munca prin a inventaria banii de prin conturile instituţiei. Să ştie câţi sunt, că la împărţit mai pricepută ca ea „nema” pereche!

written by Ioan Rotundu


One Response to “S-a ocupat personal de haremul lui Mazăre”

  1. 1. brisca Says:

    mihaela dragostea mea,se potriveste de minune la Botosani

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia