Jun 07

La Grupul Şcolar Flămânzi directorul instituţiei este profesoara Maria Dariciuc, ajunsă în funcţie în perioada Guvernului Tăriceanu. Este ştiut că mai toţi directorii de şcoală şi cadrele didactice fac politică la greu. Unii o fac mai ferit, alţii mai la vedere iar câţiva, consideraţi talibani, sunt în stare să te ia la bătaie dacă nu zici ca ei.
Printre directorii talibani în politică se află şi prof. Maria Dariciuc. Ea este o liberală atât de convinsă că dacă cineva dintre colegii de cancelarie sau elevi ar avea curajul s-o contrazică, cu certitudine că ar avea un sfârşit mai crud decât al lui Gheorghe Doja, trio Horia, cloşca şi Crişan sau Ion Vodă cel Cumplit. Dar să privim lucrurile din afara curţii liberale, să vedem ce poate ieşi.
Până de curând, aflaţi în opoziţie, liderii botoşăneni ai USL, urmând şablonul verdictelor date de şefii lor de la Bucureşti, au clamat că directorii de şcoală sunt portocalii, puţi acolo de Ada Macovei.
Acum, că sunt la putere, să facă bine liderii USL şi să-i schimbe pem toţi directorii de licee şi şcoli. Şi le recomand să înceapă cu directorul de la Grupul Şcolar Flămânzi, cu portocalia Maricica Dariciuc, care se dă drept liberală .şi care nu-i decât o intrusă care falsifică doctrina fondată de Brătreni.. Le dau şi argumente solide. A decretat premierul Victor Ponta că şcolile vor fi depolitizate iar directorii vor ocupa aceste funcţii numai în urma unuoi examen sever.
Maria Dariciuc, ca să nu fie descoperită că- ţine cu portocalii face politică în şcoală şi în momentul de faţă. Face politică liberală şi o face excepţional de bine. Ca nu cumva vreun elev să-şi schimbe orientarea liberală inoculată de ea, a tras pe dreapta microbuzul şcolar şi a închiriat pe bani grei un microbuz de la… ghiciţi cine? De la patronul liberal al RVG, adică de la liderul PNL Viorel Grigoraş.
Şi tot ca cetăţenii care-l privesc trecând zilnic dimineaţa şi seara să nu cumva să se gândească şi la alte persoane candidate decât la duşmanii săi liberali, a pus pe geamurile microbuzului afişe cu candidatul USL şi Florin Ţurcanu, vădit cu scopul ca să fie înjuraţi. Iar cei care privesc la RVG trac şi câte o înjurătură.
Iată cum se poate face anticampanie USL pe banii publici şi iată cum se pot corupe pe banii publici, mai exact compromite  oamenii de afaceri liberali cinstiţi, cum este şi Viorel Grigoraş. Cred că toate aceste fapre de compromitere a liberalilor puse la cale de Dariciuc trebuie grabnic sancţionate.
Dacă tot se pricepe actualul inspector general şcolar la manipulări umane şi financiare, măcar din simpatie şi respect pentru onoarea lui Grigoraş şi câştigurile sale, să facă bine şi să-i rezilieze contractul şi s-o pună pe directorul Maria Dariciuc să repare microbuzul şcolar.
După care să-i facă şi ei vânt la catedră, iar director să fie un profesor social-democrat, că şi aşa bieţii sunt în opoziţie la această instituţie şcolară. S-auzim de bine şi după duminica de 10 iunie!…

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Zvăpăiata Maricică şi iubirea de RVG”

  1. 1. flaminzean Says:

    Decat sa faca politica mai bine ar administrara cum trebuie scoala in care nu se intampla mai nimica! ! Am tot respectul pentru oamenii valorosi ai scolii, oameni care in nici un caz nu sunt in prejma actualei conduceri! Afisele pastrate ostentativ si dupa sesizarea presei locale cred ca spun totul si despre atitudinea noii conducerii a ISJ! Si ce candidati susutin!!! Un tradator lingusitor si un semianalfabet ajuns deputat!!!

  2. 2. fost elev Says:

    Precis cunoasteti vorba…”cine se aseamana se aduna”….

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia