Jul 03

Aflat într-o stare euforică pe motiv că Ponta şi Antonescu fac ravagii cu instituţiile statulu8i, Florin Ţurcanu nu vrea să fie mai prejos. Ieri dimineaţă a chemat la biroul său mai mulţi primari PDL, chipurile pentru negocieri.
În stilul său ciobănesc i-a ameninţat că dacă nu trec la PNL îi desfiinţează, nu le dă nici un ban şi le va tăia orice posibilitate de investiţie.
Precum am mai scris, acest impostor confundă instituţia Consiliului judeţean cu pe stâna sa de la Dracşani iar pe primari îi tratează ca pe ciobanii pe care-i consideră slugile sale.
Afirmaţia lui Ţurcanu cum că 23 de primari PDL au trecut la PNL este una falsă şi menită să creeze confuzie. Preşedintele PDL Cătălin Flutur, aflat peste graniţă, mi-a confirmat aseară că nici un primar n-a trecut la PNL şi nici n-au cum trece pentru că şi-ar pierde mandatul.
Secretarul general al PDL, ing. Cristian Achiţei, mi-a declarat că afirmaţia lui Ţurcanu este o minciună sfruntată. Cu excepţia primarului Marinel Strtedie de la Cristineşti care a candidat în cadrul Mişcării pentru Botoşani din partea PER, restul de 27 de primari au candidat în numele Mişcării din partea PDL.
Oricare primar ar pleca spre PNL ar însemna ca în acea comună să se organizeze noi alegeri, PDL urmând a-i retrage mandatul conform legislaţiei în vigoare.
După chipul şi asemănarea sa, Ţurcanu i-a garantat şi lui Miluţă Jijie că va rămâne director la Memorialul Ipoteşti. Nici nu m-aş fi aşteptat la o altă decizie. Impostori ca Ţurcanu n-au cum înţelege ce înseamnă Ipoteştii pentru Botoşani, pentru România.
Ţurcanu crede că dacă USL a schimbat preşedinţii celor două Camere, l-a schimbat pe Avocatul Poporului, a ameninţat judecătorii Curţii Constituţionale şi-l va suspenda pe preşedintele Băsescu urmând ca apoi să decapiteze Justiţia prin a-i schimba pe Daniel Morar de la DNA şi Codruţa Koveşi de la Parchetul General poate face ce vrea în ţara asta pe care o consideră bun al membrilor USL.
Spuneam într-un comentariu anterior că Ţurcanu riscă să nu-şi termine mandatul şi să ajungă la DNA pentru a nu mai ieşi de acolo. Chiar dacă toţi escrocii şi pârlacii din Parlament şi instituţiile statului s-au refugiat sub cupola USDL pentru a nu răspunde în faţa legii, toţi aceşti impostori vor ajunge acolo unde se află şi Adrian Năstase.
Faptul că Ţurcanu tună şi fulgeră la primarii PDL nu-i un semn de vitejie ci de teamă că va ajunge pe mâna legii. Şi va ajunge!
În ce priveşte lauda sa cu primarii PDL trecuţi la PNL am să vă explic ce urmăreşte de fapt Ţurcanu.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia