Nov 22

De când am început filmările la emisiunea Lumea lu’ Rotundu, de fiecare dată am fost încălţat cu adidaşi albi. Nu port adidaşii decât pentru faptul că sunt comozi lşa mersul pe jos. Iar eu merg zilnic cel puţin câţiva kilometri pentru că mă ajută să-mi menţin o stare fizică optimistă.
Între timp emisiunea de venit populară, cel puţin după cum se manifestă cetăţenii de prin comunele unde filmez şi unde sunt lesne recunoscut. Dar de vreo trei luni de zile am renunţat la adidaşii albi la culoare pentru o pereche neagră. Cerea ce i-a intrigat pe unii fani ai emisiunii.
Doamna P, din Botoşani,  o fidelă urmăritoare a emisiunii Lumea lu’ Rotundu a observat că ceva o intrigă la ultimele reportaje şi nu realiza ce. Până la urmă a observat că adidaşii mei nu mai sunt albi, ci negri. S-a plâns soţului că Rotundu şi-a schimbat adidaşii, iar soţul m-a oprit pe stradă să mă întrebe de ce mi-am schimbat culoarea adidaşilor.
Am găsit o explicaţie pe moment, abia ulterior realizând ridicolul întrebării. Ieri, aflându-mă la Darabani, mai multe persoane au ţinut să ne informeze că sunt fanii emisiunii şi că reportajele sunt interesante.
Printre cei cu care am dialogat s-a prezentat în faţa noastră şi un zdrahon de om, poştaş în comuna Conceşti. A văzut maşina pe care scria Lumea lu’ Rotundu şi a ţinut neapărat să dea mâna cu mine. Apoi m-a întrebat câţi bani primesc de la firma de Adidaşs pentrru reclamă.
Iniţial n-am realizat ce spunea. Apoi m-am dumirit. Omul era convins că eu filmez încălţat cu adidaşi pentru că le fac reclamă şi primesc bani mulţi. Aş vrea eu să fie aşa, dar nu e!
Când munca ta se regăseşte în recunoştinţa unor privitori la televizor, iar când unii dintre aceştia se declară fanii tăi, nu poţi nega că nu te simţi o mică vedetă a locului. Dar când încălţămintea ta devine motiv de dispută prin familiile fanilor, cum să nu devii gelos?! Recunosc, am devenit gelos pe adidaşii mei dar nu pot renunţa la ei. Mă fac să fiu mai tânăr la mers, mai agil, mai cu poftă de viaţă!

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Celebritatea adidaşilor mei, motiv de gelozie”

  1. 1. anam Says:

    Ce nu spui direct ca talentul tau e eclipsat de adidasi?

  2. 2. Emilia Says:

    de cand adidasii il fac pe om :) )

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia