Dec 13

Clasa politică s-a îmbogăţit cu o nouă serie de ticăloşi, cum i-a numit preşedintele Băsescu pe politicieni. Printre ei şi suliţanul Corneliu Popescu. El a obţinut la resturi mandatul de senator pe listele PPDD.
Traseist politic, săpător al funcţiei de preşedinte în partid, evazionist fiscal, practicant al corupţiei la nivel guvernamental, dat afară dintr-o funcţie guvernamentală pentru că s-a înfruptat din banii publici, Corneliu Popescu se poate mândri că, având un astfel de palmares profesional,  poate face cinste clasei politice.
Miercuri, la sediul PPDD din Botoşani, Corneliu Popescu a ţinut o conferinţă de presă. S-a prezentat ţeapăn la mers de parcă avea băgate în fund toate ţepele postdecembriste date de cei de teapa lui. Arogant şi infatuat, dar prost ca noaptea, el s-a manifestat de parcă ar fi fost chiar Dumnezeu.
Că l-a atacat pe consăteanul său Florin Ţurcanu, arătând lumii lucruri necurate demult scrise de noi, mi s-a părut ceva normal. Lichelele, între ele, se comportă tot ca lichele. E drept, nici Ţurcanu nu i-a rămas dator şi l-a înţepat, dar prea puţin faţă de câte are Popescu pe conştiinţă, semn că războiul dintre cei doi merge numai până prin preajma punctelor sensibile carierii lor, puncte pe care evită fiecare să le dezvăluie public.
Spuneam că Popescu s-a prezentat la conferinţa de presă de parcă ar fi fost Dumnezeu întrupat în chip omenesc, împrumutând figura de semit a acestuia. Pentru cine nu cunoaşte, localitatea Suliţa a fost un târg evreiesc vestit iar prof. Mircea Dănuţă, fost politician liberal alături de Popescu şi el vremelnic locuitor în Suliţa,  l-a clasificat pe acesta semit, considerând ca imposibil să nu fi fost procreat de un evreu.
El s-a comportat la conferinţa de presă de parcă era cinstea întruchipată, perfecţiunea divină, su ifose de salvator al românilor, susţinând că PPDD va majora salariile la 600 de euro. Îl cred, dar mai întâi să văd că cei care au votat PPDD-uul primesc cele 20 mii de euro promise de Dan Diaconescu.
A mai susţinut Popescu că el a fost votat pentru inteligenţa şi personalitatea sa şi nu pentru că ar fi candidat pe listele PPDD. Prost ca noaptea şi uituc pe deasupra! La alegerile locale din 2008 a candidat la preşedinţia CJ şi a luat doar 3% din voturi, nefiind validat nici măcar consilier judeţean. Cum candidatura sa a fost de independent, avem dovada că voturile sale de acum se datorează numai faptului că a candidat din partea PPDD.
Se aude că Popescu ar fi intrat şi în Masonerie, pe vremea când era mare mahăr guvernamental prin Bucureşti. Doamne, sper să nu fie adevărat! Mi se pare un sacrilegiu ca acest politician ticălos să stea alături de galeria masonilor care au făcut cinste României şi au contribuit esenţial la dezvoltarea culturii, ştiinţei şi politicii româneşti, înfăptuind Unirea Principatelor la 1859 şi România Mare la 1918.
Dar despre trecutul „glorios” al lui Corneliu Popescu şi a altor noi parlamentari de Botoşani îmi rezerv dreptul să le dedic un rezumat al muncii lor, spre veşnică pomenire, săptămâna viitoare.

written by Ioan Rotundu


One Response to “Încă un ticălos: Corneliu Popescu Dumnezeul”

  1. 1. ana Says:

    bine punctat!

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia