Mar 04

La nunta lui Florin Ţurcanu cu Roxana Anuşcă, care a avut loc sâmbătă la Suceviţa, au participat pe post de invitaţi şi unele personalităţi ale vieţii publice care greu sau aproape imposibil să le vezi adunate la un loc în afara unor şedinţe de strict interes public.
Printre invitaţii de înaltă onoare, care au adresat felicitări căsnicii Împăratului s-au numărat capii Poliţiei botoşănene: comisarul şef Cristian Cucoreanu, adjunctul său Gheorghe Bunduc şi şeful Poliţiei municipale Cătălin Radu.
Alături de ei a stat familia Calimandruc, el şef la Garda Financiară Botoşani, ea procuror la DNA Suceava. Lor li s-a alăturat Iulian Căzăcuţ, patronul Abatorului Doly Com de la Roma, cel implicat în scandalul cărnii de cal.
Aparent, toţi aceşti înalţi demnitari ai statului şi respectabili oameni de afaceri au participat la petrecere ca orice invitat, ca un semn de preţuire pentru înalţii miri. Dar în afară de această aparenţă se pare că-i mai leagă ceva. Luat fiecare în parte, poate fi considerat o verigă dintr-un anume lanţ. Veţi citi mâine, pe site-ul Jurnalului, un reportaj anchetă care vă va dumiri asupra multor lucruri ce la prima privire n-au vreo noimă aparte.
Pe mâine!

written by Ioan Rotundu


One Response to “Verigile lanţului unirii s-au adunat la Suceviţa”

  1. 1. iulian Says:

    da-i in git nea ìonica, ca prea au inceput sa-si faca de cap.sper sa vina si ziua in care imparatul si acolitii lui vor da socoteala in jvstie pt incalcarea legilor

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia