Sep 23

Duminică seară din nou s-au putut vedea cohorte de bucureşteni care au defilat pe străzile principale blocând circulaţia rutieră. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei spunea la B1 Tv că protestele sunt paşnice de aceea ei nu se intervine în forţă. Cică obligaţia lor este doar să asigure protecţia demonstranţilor şi a ordinii publice.
Ciudată misiune a Jandarmeriei. Cum să asiguri protecţia unor demonstranţi când demonstraţia lor este una ilegală? Cum asiguri ordinea publică când demonstranţii au blocat circulaţia rutieră?
Este clar că jandarmii au primit ordin să-i lase pe protestatarii contra Roşiei Montana săî se plimbe în voie prin Bucureşti pentru că, oricum, Guvernul Ponta nu-i bagă în seamă. Toace aceste proteste nu împiedică Guvernul Ponta să dea Roşia Montana pe mâna celor de la Gold Gorporation. Dealtfel, tot duminică, de la Roşia Montana, Valeriu Zgonea, îmbrăcat la patru ace, declara că în zonă este nevoie de locuri de muncă şi-l invita pe Crin Antonescu la ospăţul voturilor moţilor pe motiv că şi de aici va culege voturi la alegerile prezidenţiale.
Refuzul lui Antonescu de a merge la Roşia Montana şi afirmaţia sa că parlamentarii liberali nu vor vota legea ca Gold Corporation să exploateze aurul spune multe lucruri despre care noi nu ştim mai nimic.
Un singur lucru este cert. În momentul de faşă românii s-au împărţit între banii lui Soros şi cei ai Gold Corporation. Protestatarii stradali din România şi străinătate sunt plătiţi de Fundaţia Soros, cu ziua, cu ora, nici nu mai contează. S-a dovedit că la mijloc sunt banii lui Soros iar liderii protestelor s-au dat la fund imediat ce s-a aflat că s-au înfruptat din banii lui Soros.
Plătiţi în continuare să iasă în stradă, bucureştenii şi românii din alte oraşe se plimbă bezmetici la vreme de seară şi noapte fără a fi luaţi în serios de Ponta sau vreo altă autoritate românească. Doar jandarmii le asigură paza ca să fie cuminţi şi să nu se apune de prostii. Nu-mi explic de ce Protecţia Copilului n-a sărit în sus văzând părinţii cu copii în braţe sau în cărucior la vreme de noapte în hărmălaia protestatarilor. În astfel de cazuri copii nu mai trebuie protejaţi?
Românii mai de soi, aflaţi în funcţii cheie prin Guvern, prin Parlament, cu poziţii influente în anumite partide s-au înfruptat din banii societăţii Gold Corporation. Datoria lor este să tacă şi să manevreze lucrurile în aşa fel încât Gold Corporation să exploateze aurul. Iar cea mai bună soluţie este manevrarea minerilor pe motiv că n-au locuri de muncă.
Sunt ani de când s-au închis minele de aur din Apuseni şi minerii n-au ieşit la proteste că vor să muncească. Cum a apărut în zonă Gold Corporation, cum şi minerii au descoperit că ei nu mai muncesc.
Am mai afirmat şi reafirm că premierul Ponta va pune Roşia Montana în braţele societăţii Gold Corporation. Se pare că şi Soros a simţit acest lucru şi de ciudă, tot duminică, s-a căsătorit. La cei 83 de ani ai să-i şi-a tras nevastă tânără. Probabil că proaspăta mireasă nu doarme noaptea., nu că ar fi Soros prea viril, ci din dorinţa de a nu rata bucuria de a-l vedea cum îşi dă ortul  popii. Numai gândul la cele 20 miliarde de dolari, cât face acum averea ghijgărăului maghiar nu te lasă să mai dormi. Dar cânt te gândeşti că vei moşteni o astfel de avere îţi poţi ieşi din minţi.
Priviţi fotografia cu Soros şi veţi înţelege şi singuri că omului acestuia la cei b83 de ani numai însurătoarea îi mai lipsea. Eu cred că a decis să se sinucidă de ciudă că aurul de la Roşia Montana tot în Canada se va duce. De obicei ungurii îşi curmă zilele în ştreang. Soros a ales o cale mai plăcută: sinuciderea prin sex alături de o mireasă tânără
Spunea cineva că dacă protestatarii sunt plătiţi, de ce autorităţile nu intervin să facă anchete. N-au cum! Şi autorităţile, de la premier în jos, au luat bani de la canadieni, aşa că cele două tabere se înjură reciproc dar nu se iau la bătaie. Pe la români corb la corb nu-şi scoate ochii!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia