Oct 29

În ultima perioadă, pentru că tot n-au bani să-şi onoreze promisiunile din campania electorală, cei doi lideri ai USL Botoşani se bat în sondaje. Dacă liberalii au anunţat că efectuează un sondaj de opinie pentru a afla cam ce opţiuni electorale mai au botoşănenii, cei din PSD le-au luat-o înainte şi au publicat deja un sondaj.
Nu ştiu cum au răspuns botoşănenii la chestionarul celor de la societatea Piar Media dar ştiu că societatea a fost bine plătită aşa că rezultatele sondajului sunt cum nu se poate mai bine cosmetizate în favoarea PSD şi în defavoarea lui Florin Ţucanu, căci cu el au a se răfui social-democraţii.
În afară de boşorogii regimului lui Ceauşescu, acum pensionari răsoândaci ai politicii PSD pe la colţurile de bloc, de stradă şi din pieţe nu ştiu alţi cetăţeni ai municipiului Botoşani care au capul pe umeri să mai susţină PSD-ul. Cu toate acestea, culmea, Ovidiu Portariuc a ieşit din sondaje ca păduchele în frunte, fiind cocoţat ca potenţial primar din primul tur dacă mâne ar fi alegeri, el primind peste 51%.
O nesimţire mai mare şi o manipulare mai grosolană nu putea veni decât din partea PSD-ului. Nici dracul nu l-ar mai vota primar pe Portariuc, poate nici nevastă-sa. Oare cei din PSD chiar nu au ochi să vadă şi urechi să audă? Un oraş întreg îl înjură pe Portariuc şi ei îl scot primar prin sondaje. Muhaielelor, voi nu vedeţi că ţara dă în clocot? Că românii coboară în stradă să vă ologească pentru guvernarea proastă? Ţara cere demisia maimuţoiului de Ponta şi voi vă cocoţaţi în sondaje? Strigaţi hoţii la cei din Guvernul Boc şi iată că voi furaţi cu zecile de milioane de euro. Nu-i zi lăsată de la Dumnezeu ca DNA-ul să nu mai descopere un mahăr social-democrat implicat în evaziune fiscală cu sume uriaşe, greu de crezut.
Şi ca nesimţirea celor din PSD să fie pe măsura minciunilor cu care maimuţoiul de Ponta încearcă să-i ameţească de cap pe români, l-au situat pe Portariuc şi în capul listei cu cei mai credibili politicieni din Botoşani. Râd curcile de le sar penele din coadă! Mă evazioniştilor, manglitori de bani publici, vă bate Ţurcanu la încredere de vă sună apa în cap. Dacă nu sunteţi surzi şi orbi, circulaţi pe străzile Botoşanilor şi veţi auzi cum este înjurat Portariuc şi lăudat Ţurcanu.
Un site de ştiri a publicat şi el, pe post de chibiţ al PSD, căruia i se aruncă din când în când ceva firimituri de la ospăţul cel mare al baronilor sociali-democraţi, a anunţat că a făcut un sondaj electronic şi a rezultat că 80/ dintre botoşănenii din judeţ nu l-ar mai vota pe Ţurcanu ca preşedinte al Consiliului judeţean. Dacă odată cu sondajul site-ţul respectiv ar fi publicat şi lista cu IP-urile votanţilor, să vedem şi noi câţi erau ai PSD-ului, îl credeam sincer. Dar cum votanţii au fost cei din sediul PSD, rezultatul este viciat cu bună ştiinţă. Nu mă interesează câţi firfirei social-democraţi a primit cel cu site-ul dar cred că a sosit timpul ca botoşănenii să nu se mai lase manipulaţi. Ne costă prea mult prostia de care am dat dovadă în alegerile de anul trecut şi nu trebuie să mai cădem în capcanele PSD-ului.

written by Ioan Rotundu


One Response to “La Botoşani, marea intoxicare cu sondaje prost măsluite”

  1. 1. mosu' Says:

    cred ca ar fi bine sa reluati posturile despre oraseni deal. Primaria arata precum cele din afara, iar gradinitele si scolile sunt cele de acum 200 de ani. Mai nou, se fac toalete de miliarde de lei, in loc sa se renoveze cladirile in care invata copiii. Ca doar cineva trebuie sa-si faca plinul.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia