Nov 18

Viceprimarul Cosmin Andrei se pare că încă nu şi-a revenit din perioada când se droga şi droga tinerii vânzându-le etnobotanice. Nici nu i s-au uscat bine pamperşii  şi tinerelul utecist al PSD s-a apucat să dea lecţii de management altora, fără ca măcar să aibă bunul simţ să se uite în mapa sa profesională şi să constate că-i goală de realizări şi plină de incompetenţă.
Copăcel-copăcel Cosmin a reuşit să ajungă în Centrul istoric al oraşului. Odată ajuns aici, n-a văzut cioporul de ţigani care au pus stăpânire pe zonă, n-a văzut acei gură-cască de paznici plătiţi din bugetul primăriei sub nasul cărora ţiganii distrug bunurile publice. Tot ce a putu vedea el prin lentilele ochelarilor a fost că spaţiile societăţii Locativa sunt neîngrijite şi neîncălzite.
Iar ca ţap ispăşitor l-ţa găsit pe Cătălin Flutur, managerul Locativei. Flutur le stă-n gât celor din PSD, şi mai ales lui Portariuc şi Cosmin Andrei de când s-a întors la Locativa. Tare şi-ar mai dori Portariuc să scoată ceva profit politic şi financiar din alocarea spaţiilor pe care le gestionează Locativa. Numai că totul depinde de Flutur şi nu pot trece peste el.
Din aceste motive Portariuc vrea mort-copt să-l înlăture pe Flutur. Pentru aceste motive a plătit din bugetul primăriei mii de euro ca să-l verifice pe Flutur în speranţa că poate îi vor găsi ceva să-l înlăture de la cârma Locativei. N-a fost să fie dar viceprimarul Andrei, cu pantalonii încă uzi de la pamperşii pe care abia i-a abandonat la intrarea în primărie, încearcă să împroaşte cu noroi asupra lui Flutur. Cât as fost primar, Flutur a demonstrat botoşănenilor că are capacitatea de a administra oraşul, dovadă că a realizat investiţii care-i vor purta mult timp amprenta. Nerecunoscători, atraşi de mirajul minciunilor PSD-ului, mai ales ale lui Portariuc, nerecunoscători lui Flutur, botoşănenii au votat cu cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată municipiul Botoşani. Si cum regretă, dar este târziu.
În ce-l priveşte pe viceăprimarul ameţit încă de etnobotanice, să facă bine şi să ne spună de ce primarul Portariuc n-a reuşit să atragă oameni de afaceri care să ocupe spaţiile libere din Centrul istoric, să nu mai stea pustii şi neîncălzite. S-a lăudat în campanie că el va face din Centrul istoric o bijuterie a activităţilor comerciale iar acum tace ca un motan impotent.
Aceşti doi nevolnici social-democraţi în afară de a face rău oraşului prin modul lor de a se comporta şi acţiona nu sunt în stare de nimic altceva. Nu-i departe vremea când vor fi fugăriţi din Primărie mai ceva ca pe şobolani. Corabia PSD ia tot mai multă apă şi se va scufunda în curând. Mitomanul plagiator Ponta n-are veleităţi de căpitan să poată conduce o astfel de corabie. Din ianuarie corabia PSD va intra în zona furtunii populare generată de noile impozite şi taxe. Nu va rezista uriaşului val de nemulţumiri şi se va duce la fund cu tot cu aceşti mincinoşi nevolnici, hoţi şi corupţi, care-şi bat joc de un popor întreg.
Iar nagâţului de Cosmin Andrei îi recomand să lase etnobotanicele şi să se trezească la realitate. Este tânăr şi mai poate fi recuperat pentru societate.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia