Dec 15

Sâmbătă, la Uvertura Mall din Botoşani, s-a desfăşurat concursul de desemnare a „Miss Tv Moldova”. Preşedintele juriului a fost primarul de Botoşani, Ovidiu Portariuc. Bietul om, vreme de câteva ore a fost nevoit să privească cu o poftă crescută a libidoului său la bikinii tinerelor care au urcat pe scenă.
Dacă celebrul psihanalist Freud ar fi fost de faţă, că tot este Portariuc un simpatizant al administraţiei publice germane, cred că şi-ar fi îmbunătăţit substanţial studiile de psihanaliză umană în ce priveşte reacţia omului raţional la rob al libidoului.
Precum se ştie, Freud a stabilit în urma unor profunde cercetări de psihanaliză că omul este dominat de libido, este robul pe viaţă al aceste manifestări a caracterului uman, respectiv dorinţa de satisfacere a instinctului sexual.
Observaţiile ulterioare efectuate în mediul de viaţă al animalelor au condus la aceeaşi concluzie: şi animalele sunjt dominate de dorinţa împlinirii instinctului sexual. Cel mai la îndemână exemplu ni-l oferă haitele de câini comunitari care se în ioată pe străzile oraşului, sub privirile pofticioase ale bărbaţilor şi cele pervers-ruşinoase ale femeilor care privesc doar cu coada ochiului.
Câtă vreme a jurizat, Portariuc n-a făct văzut cu limba scoasă afară şi manifestându-se ca potăpile în călduri dar s-a putut observa luminiţe ciudate în ochii săi ori de câte ori prin faţa îi defila câte o fâţă cu pitonoagele mai şlefuite.
Vorba bătrânului hâtru de la ţară: ochii văd, inima cere, nu-ai să fie putere! A nu se înţelege puterea de a mânui sapa sau toporul la crăpatul lemnelor ci de virilitate. Primarului Portariuc nu i se poate pune la îndoială virilitatea… politică. Dovadă comportamentul preşedintelui Ţurcanu, tot mai ostenit de virilitatea sporită, nu numai a lui Portariuc, ci a tuturor celor din PSD. În acestui fapt, sunt voci care susţin că nu virilitatea lui Portariuc l-a obosit pe Ţurcanu în funcţia de preşedinte al CJ ci cele două alese social-democrate care au orgasm în repetare nelimitată. Fac aici o paranteză şi amintesc de bancul în care Dumnezeu, privind la zbenguiala lui Adam cu Eva, a considerat că a le face un dar ar fi pentru ei o bucurie în plus. I-a chemat şi le-a spus: O să vă fac două daruri, fiecare dintre voi având dreptul să-şi aleagă unul. Primul este posibilitatea de a te putea pişa din picioare.
- Eu îl vreau! Eu îl vreau! Se repezi Adam. Primind darul, se bucura prin Rai pişându-se pe la tulpina mărului înflorit.
- Şi care ar fi al doilea dar? întrebă Adam
- Orgasmul multiplu, spuse Dumnezeu, dar el i se cuvine Evei.
Cele două Eeve alese ale social-democraţiei cu orgasmul lor politic multiplu ăl obosesc tot mai mult pe preşedintele Ţurcanu, epuizându-i forţele profesionale de a conduce judeţul. Iar Portariuc le completează.
Dacă Ţurcanu ar fi fost prezent la „Miss Tv Moldova” şi ar fi urmărit privirile pofticioase ale lui Portariuc, ar fi avut şansa de a recruta două Eve pe care să le folosească în interesul liberal. Că doar n-i fi Ovidiu unul dintre iubiţii reginei Maria Tereza reîncarnat în primarul de Botoşani, ca să aibă şi el orgasm multiplu!
Dar Ţurcanu n-a fost să fie acolo şi gata!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia