Feb 04

Precum şeful său politic de la Bucureşti, care ca premier a fost pentru exploatarea auriferă de la Roşia Montana dar ca deputat a votat împotrivă, demonstrând perversitate politică, şi Ovidiu Portariuc s-a dedublat personalitatea în acelaşi scop.
Ca primar, el s-a arătat nemulţumit de modul în care consilierii locali liberali au votat propunerile sale în bugetul pentru acest an aşa că s-a ridicat de pe scaunul de primar şpi s-a dus repede la sediul PSD unde a îmbrăcat costumul de preşedinte executiv al partidului.
În această nouă calitate l-a reclamat pe liberalul Florin Ţurcanu la şeful său de la Bucureşti, perversul Ponta, cum că liderul PNL Botoşani nu-i deloc solidar cu interesele sale care, în fapt şi de drept sunt şi ale alianţei USL.
Acum, Portariuc stă în sediul PSD şi aşteaptă să fie chemat la Bucureşti pentru medierea conflictului de la Botoşani creat pe seama lipsei de solidaritate în cugetul şi simţirea politică.
Şi de ce-ar vrea Portariuc o mediere la nivelul Ponta – Antonescu? Pentru că pofta ce-a poftit-o el pe seama bugetului Primăriei Botoşani din acest an nu i-a fost împlinită. De exemplu, nu l-au lăsat să se înfrupte din banii publici printr-o fundaţie ce-ar fi vrut-o înfiinţată în scop de ajutorare socială, dar care în fapt să fie un mijloc de capital electoral în favoarea PSD.
S-au prins cei din PNL şi nu s-au solidarizat cu o astfel de ipocrită iniţiativă, cum nu s-au solidarizat nici pentru a vota alocarea de bani din buget pentru ca primarul să-şi împlinească alte pofte electorale.
Aşa stând lucrurile, este de aşteptat ca din nou scandalul din USL Botoşani să ajungă pe masa co-liderilor de la Bucureşti iar Florin Ţurcanu să fie chemat la ordin pentru a se pupa în Piaţa Independenţi cu Portariuc. După care fiecare îşi va vedea din nou de propriile interese. Cât despre solidaritatea dorită de Portariuc, la nivel de USL ea poate fi comparată cu o hârtie igienică de proastă calitate pe care este bine să n-o utilizezi dacă vrei să fii… cu mâinile curate!
Dealtfel, viceprimarul liberal Cătălina Lupaşcu a şi declarat că nu acceptă să intre sub nicio formă în jocurile tânărului primar Portariuc. Ce tânăr, madam vice, că de un an şi jumătate îi mârleşte pe botoşăneni după cum pofteşte şi n-a fost niciodată nevoit să se şteargă pe faţă cu mâneca de la haină! Ce tânăr, că are pielea obrazului mai rezistentă decât cea a unui rus şi oricâte apropouri i s-ar face referitor la modul în care se manifestă nu va roşi nici în ruptul capului!
Dar cum pofta ce-a mare a lui Portariuc este să-l vadă pe directorul Eugen Ţurcanu demis din fruntea Direcţiei de Agrement. Pentru a-şi vedea împlinit acest vis, are fi în stare să nu mai joace o lună de zile la păcănele. Asta da, ambiţie!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia