Apr 27

Părintele Nicodim Nichita de la biserica din Teioasa, oraşul Darabani, i-a anunţat de Paşti, în biserică, pe puţinii săi credincioşi că va deschide slujbe de pedepsire a subsemnatului, adică a jurnalistului Ioan Rotundu.
Părintele s-a supărat pe mine că i-am mediatizat isprăvile popeşti şi i-am criticat unele manifestări care îl fac pe părinte mai bun amic cu diavolul decât cu Dumnezeu.
A mai anunţat părintele că pe lângă jurnalist va purta slujbe şi pentru profesorul Constantin Moroşanu de la şcoala din Teioasa pentru că, susţine preasfinţia sa îmbrăcat în sutana ce ne aminteşte mai degrabă de Ducă-se pe Pustiu decât de Creator, profesorul este cel care mă informează cu toate vânturile pe care părintele le trage prin biserică când adună colacii la sfârşit de slujbă.
Mă bucur că părintele Nicodim îmi dedică un set de slujbe şi chiar mă întrebam de ce niciunul dintre ultimii preoţi pe care i-am popit în felul meu nu m-a ameninţat cu o suită de slujbe malefice care să mă trimită direct în Iad.
Îi recomand părintelui Nicodim ca puterea slujbelor să fie întărită şi cu scrierea numelui meu pe toacă precum şi pe piatra de la intrare în biserică pentru a avea mai multă siguranţă că puterea sa diavolească, scuzaţi-mă părinte, duhovnicească va avea eficienţă maximă.
Dacă n-am sărit vreun popă din catastiful meu, părintele Nicodim ar fi al cincilea care-mi poartă slujbele. Cei patru sunt acum în locul orânduit de Domnul, adică au intrat pe poarta larg deschisă din stânga Raiului., spre bucuria încornoraţilor. Constat grabă mare şi la părintele Nicodim să le ţină de urât.
Sincer să fiu, eu nu cred că părintele se va apuca de slujbe pentru simplul fapt că el nu scoate nici un „Doamne miluieşte!” dacă nu vede pitacul. Cum eu n-am de ce să-i plătesc slujbele iar profesorul Moroşanu nici atâta, nu cred că părintele va sluji în pagubă. Şi ar mai fi o problemă. Păcătos cum este, părintele de va sluji cu gând malefic, va afla ce-i acela efectul de bumerang. Adică va face cunoştinţă cu Ucigă-l Toaca înaintea mea.
Mi s-a spus că de când părintele l-a îngropat pe spânzuratul Costică într-un colţ de cimitir, acesta bântuie prin somnul părintelui şi-l întreabă ce-a făcut cu banii strânşi de peste 15 ani de zile să termine lucrările la biserica cea nouă, bani care numai părintele Nicodim ştie pe ce apă a sâmbetei s-au dus. Aşa că, părinte, până a te răfui cu mine fă nişte slujbe şi linişteşte stafia spânzuratului Costică să nu-ţi mai tulbure somnul că au mai mierlit-o şi alţii psihic şi acum cadelniţează pe la balamuc.
Părinte, s-auzim de bine şi aştept cu nerăbdare împlinirea celor 40 de zile de slujbă malefică. În tot acest timp eu mă voii ruga la Domnul să-ţi dea sănătate să duci lucrarea diavolului la bun sfârşit, urmând ca în a 40-a zi să rostesc formula magică „Piei satano!”. Amin!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia