Sep 01

Printr-o amnistie fiscală vecină cu legea penală, premierul Ponta a acumulat un important capital constând în cel puţin 60 mii de voturi. I-a iertat pe pensionarii şi mamele îngrijitoare de propriul copil de sumele primite în plus dintr-o eroare de calcul a unor funcţionari distraţi la locul de muncă.
Măsura premierului Ponta îi aduce un dublu avantaj. Pe lângă numărul substanţial de voturi cu care s-ar putea să câştige alegerile prezidenţiale, va avea în aceşti graţiaţi financiar o masă umană pe care se va putea sprijini la nevoie, mai exact atunci când nemulţumiţii vor ieşi în stradă.
Drama mare a restului românilor este că aceşti beneficiari ai amnistiei fiscale, cohorta de bugetari şi restul pensionarilor protejaţi social prin diferite favoruri financiare îl vor vota pe Ponta, amanetând viitorul ţării şi a copiilor noştri în favoarea PSD-ului.
Cei care susţin PSD-ul, cam vreo cinci milioane de români, sunt în minoritate faţă de întreaga masă electorală formată din peste 18 milioane de votanţi.
Cele vreo cinci milioane de votanţi, direct spus, sclavi ai PSD, sunt şi consecvente în a fi prezente la vot. Acestor votanţi nu le pasă de cei care muncesc în sectorul privat şi care le asigură lor plata salariilor şi a pensiilor. Dominaţi de un egoism social greu de înţeles de către cei care au o anumită educaţie, cohorta de vot a PSD-ului este cea care ne amanetează viitorul şi ne blochează dezvoltarea.
„Educaţi” la Antena 3, votanţii PSD-ului n-au capacitatea şi inteligenţa de a conştientiza ce pericol este pentru viitorul României o guvernare PSDF cu un preşedinte ca Victor Ponta. La Antena 3 nu li se spune nimic despre furturile uriaşe ale baronilor locali PSD, despre miniştrii implicaţi în acte de corupţie, despre miniştri incompetenţi etc. Lor li se sădeşte ura nesfârşită contra lui Băsescu şi a PDL. Orbiţi de această ură, votanţii PSD-ului cu „educaţie” primită în mod consecvent la Antena 3 nu mai au timp să observe că în buzunarul lor intră tot mai puţini bani şi că numărul de impozite şi taxe a crescut la o limită insuportabilă.
Dresaţi să-l urască pe Băsescu şi să-l divinizeze pe Ponta, votanţii PSD văd în Ponta bun viitor Ceauşescu, un salvator al prosperităţii lor.  Dacă în 2 şi 16 noiembrie vor merge la vot aceşti susţinători inconştienţi ai PSD iar restul românilor cu drept de vot vor sta acasă, atunci viitorul nostru va fi amanetat de către cele vreo cinci milioane de votanţi, o minoritate care va dicta majorităţii, o dictatură aducătoare de mari  nenorociri.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia