Sep 16

Un război al comunicatelor dintre tinerii PDL şi PSD a dat la iveală cum tinerii pesedişti încă de la primii paşi făcuţi în politică s-au familiarizat cu arta manipulării şi a denigrării muncii altora.
Nu ştiu cine este acest Bogdan Buhăianu ce se prezintă drept preşedintele al tinerilor PSD, dacă are sau nu Bacul, examen care pentru social-democraţi nu mai are nici o valoare educativă, dar cu certitudine habar nu are despre istoria social-democraţiei româneşti şi cine a fost Constantin Titel Petrescu iar dacă îl mai pomenesc şi pe Diamant, beizadeaua socialistă va crede că-i vorba de un instrument de tăiat sticla. Nu-i Bogdan Buhăianu singurul tinerel pesedist lipsit de cultură politică pentru că şi tinerii de la celelalte partide sunt din aceeaşi plămădeală. Buhăianu însă s-a remarcat prin modul în care a manipulat şi deformat meritul muncii unui om.
Ştie aproape tot oraşul că nocturna de pe stadionul municipal, dacă acum există, este meritul lui Eugen Ţurcanu, actual viceprimar PDL. Mai ştie oraşul că primarul Ovidiu Portariuc s-a opus cu înverşunare construcţiei nocturnei şi voia chiar să organizeze un referendum pentru a manipula comunitatea în aşa fel încât să se opună acestei investiţii.
Înverşunarea primarului a fost învinsă de persuasiunea viceprimarului Eugen Ţurcanu şi de Valeriu Iftimie care a alocat banii necesari, urmând a-i recupera de la Primăria Botoşani.
Duminică, 14 septembrie, nocturna a fost inaugurată oficial cu prilejul meciului Dinamo – FC Botoşani. Cu neruşinare şi mult tupeu, primarul Portariuc s-a prezentat în faţa miilor de spectatori şi a tăiat panglica inaugurală, fără a rosti un cuvânt de mulţumire pentru efortul depus de către cei care au muncit, trecând peste reaua sa voinţă.
Tinerii din PDL au considerat că este de datoria lor să mulţumească public lui Eugen Ţurcanu pentru efortul depus în realizarea investiţiei cu care s-a împăunat primarul Port

written by Ioan Rotundu


One Response to “Contaminaţi de mici cu ciuma roşie”

  1. 1. florin Says:

    nu se mai poate, exista aproximativ 4-5 milioane de votanti psd care cred cu tarie ca traim intr-o dictatura si nu poti sa ii convingi cu nimic, iar tinerii care cresc in urma lor au aceleasi mijloace de manipulare , se adreseaza tot acestora oameni cu o nerusinare groaznica, fara pic de bun simt , fara sa vada realitatea din jurul lor………oricum basescu e de vina :(

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia