Oct 05

Impostoarea politică senator Doina Federovici a ordonat celor din conducerea PSD ca să nu se încheie nici un contract publicitar cu cei de la Jurnalul. Este vorba de publicitatea pentru campania alegerilor prezidenţiale a candidatului Victor Ponta. Supărarea impostoarei vine de la faptul că reporterul Adrian Marcu a dezvăluit într-un recent articol cum se implică Doina Federovici în sabotarea financiară a Spitalului judeţean Botoşani, folosindu-se de Costel Lupaşcu, un alt impostor medical pus director la CAS Botoşani de către PSD. Se dă de ceasul morţii impostoarea să afle cine este acest Adrian Marcu care a îndrăznit să dezvăluie public jocul de culise pe care-l practică în defavoarea bolnavilor botoşăneni.
Dacă ar fi să-l consultăm pe tradiţionalul moş hâtru reprezentant al inteligenţei ţăranului român, acesta ne-ar putea spune că de atâta carte Doina Federovici s-a scrântit la minte şi nu mai poate afla şi singură cinei ADRIAN Marcu. L-aş contrazice pe moş Gheorghe şi i-aş spune că politicienii din ziua de astăzi nu scrântesc mintea că sunt tobă de carte, ei având diplome cumpărate cu bani furaţi de la cei ce muncesc şi nu  obţinute prin puterea minţii de a învăţa. La ei prostia şi fudulia este atât de mare că dau în gropi şi ziua în amiaza mare.
Dacă impostoarea ar fi acumulat ceva ştiinţă de carte, nu şi-ar mai fi stors acum creierii şi aşa arizi să afle cine este Adrian Marcu. Ca să-i asigur un somn liniştit, o informez de impostoarea noastră ca subiect de drept public că reporterul Adrian Marcu şi-a început cariera jurnalistică prin 1990, semnând mai întâi în Atitudinea. A mai semnat în Curierul iar din 1998 în Jurnalul. Omul s-a pus dezinteresat în slujba comunităţii din care face parte şi semnează numai în acele publicaţii care-i respectă dreptul la libera exprimare şi nu-i cenzurează politic opiniile sau dezvăluirile pe care le oferă spre publicare.
Parafrazându-l pe adâncul cugetător şi înţelept plagiator Victor Ponta: „Fa, Doino, dacă nu-ţi place cum scrie Adrian Marcu, nu-l citi, fa!”
Revenind la decizia Doinei de a ne tăia publicitatea, o informez că tot râul său este spre binele nostru. Neavând contract cu campania lui Ponta, avem libertatea de a ne exprima opiniile despre personalitatea atât de dubioasă şi controversată a acestuia fără remuşcarea că muşcăm mâna celui care ne hrăneşte.
De mult timp Jurnalul nu mai trăieşte pe seama banilor de la partidele politice. Publicitatea pe care o avem contractată cu Google ne aduce suficienţi bani ca să ne acoperim cheltuielile. Mulţumim şi dorim multă sănătate celor peste 8 mii de cititori zilnici care dau clik şi pe bannerele publicitare postate pe site-ul nostru de către Google, fiecare clik aducându-ne în cont câţiva eurocenţi.
Suntem singurul site botoşănean care avem contor public şi a cărui număr de cititori poate fi urmărit din minut în minut. N-am acceptat să plătim taxe pentru a ne feri de filtrele electronice care ni s-au pus de către site-urile care vor să fie pentru presa online un fel de audienţă BRAT la presa scrisă şi nici n-am acceptat să plătim taxă acelor site-uri care oferă la schimb o creştere artificială de IP-uri, falsificând astfel numărul de cititori.
Şi-i mai atragem atenţia impostoarei că cititorii Jurnalului sunt cu o pregătire de la liceu în sus şi nu sunt atraşi de ştirile de trei rânduri referitoare la hoţii, accidente auto, acte de violenţă etc. ci de opiniile pe care noi le prezentam în spaţiul public referitoare la evenimentele politice, economice şi sociale. Suntem citiţi pentru comentariile şi atitudinea luată faţă de principalele probleme cu care se confruntă societatea. Suntem formatori de opinie şi ne bucurăm de credibilitate în ceea ce publicăm, ceea ce nici un alt site botoşănean nu se suprapune pe segmentul nostru de popularitate.
De făcut campanie candidatului PSD Victor Ponta noi tot o să-i facem. Dar în favoarea alegătorilor pentru a-i ajuta să voteze în interesul lor şi al copiilor lor şi nu în interesul găştii de baroni social-democraţi care devalizează acum fără vreo frică faţă de lege bruma de avere a ţării rămasă nefurată până acum.
În ce-o priveşte pe impostoarea politică, îi pregătim o mică surpriză ca un fel de şapou pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Pe curând „Fa, Doino!…”
În ce priveşte calificativul de impostoare politică, am în vedere frauda morală prin care candidaţii USL au ajuns parlamentari, fiind votaţi la hurtă ignoranţi, infractori, corupţi, incompatibili, plagiatori, cercetaţi penal etc. frauda constând în minciună, promisiuni înşelătoare şi denaturarea realităţilor economice şi sociale ale ţării.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Pagubă-n ciuperci, impostoareo!”

  1. 1. Viorica Says:

    Felicitari pentru verticalitate si atitudine ! Daca toata presa era cu adevarat libera,astazi nu ne-am mai fi luptat sa starpim cangrena comunista.Aveti o multime de click-uri de la mine.

  2. 2. maricica din siliste Says:

    Domnu Rotundu scapam noi si de pupaza asta care prosteste lumea de doI ani.Uitati-va cum se imbraca ca sa va dati seama ca are o grava suferinta psihica.//

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia