Oct 30

În disperarea de a ajunge preşedintele României, Victor Ponta a ajuns să-şi facă campanie electorală pe seama părintelui Arsenie Boca, duhovnic renumit decedat şi înmormântat la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara.
Afişe tip icoană cu chipul părintelui  având pe spate scris „Victor Ponta Preşedinte” au fost împărţite cetăţenilor cu drept de vot.
Ipocrit, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, a declarat că fotografia duhovnicului a fost folosită fără acceptul Bisericii dar că fiind vorba de-o fotografie şi nu de o icoană sfinţită, Biserica nu este pusă într-o situaţie neplăcută. Măi să fie, nu cumva, la Paşti, când a avut loc la Patriarhie cina cea de taină cu patriarhul Daniel pe post de gazdă şi Ponta, Dragnea şi Isărescu pe post de invitaţi s-a pus la cale şi anumite aspecte legate de campania electorală a candidatului invitat Ponta? Eu cred că da, iar părintele Stoica, ca un fariseu de rang patriarhal, se leapădă acum de satana Ponta, ştiind că banii care au fost promişi de premier au intrat deja în visteria BOR.
„Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti”  este un înţelept proverb popular românesc. Patriarhul Daniel s-a însoţit cu Ponta, cunoscut plagiator, mincinos, imoral şi care radiază din plin energii negative extrem de distrugătoare. S-a mai însoţit patriarhul Daniel cu Dragnea, un politician veros, îmbogăţit prin furturi şi minciună, un infractor aflat deja în faza de judecată. Iată, dar, că între patriarh şi cei doi politicieni nu-i nicio diferenţă. Cum îi Tanda îi şi Manda!
Referitor la energiile negative pe care Ponta le radiază şi care energii le perturbă pe cele pozitive, avem şi exemple greu de contestat. S-a dus Ponta la spectacolul Eurovizionului pentru a ne susţine candidata, iar biata Paula Seling nu s-a clasat nici măcar în primele 10. S-a dus Ponta s-o suţină pe Simona Halep la Paris, în finala de la Roland Garros, şi viata fată a pierdut meciul în faţa rusoaicei Şarapova.
Când Halep s-a calificat în finala Cupei campionilor de la Singapore, Ponta i-a postat fotografia pe contul său de Facebook, alături de a sa, cu vădit scop electoral, chipurile Halep l-ar dori preşedinte. Energia negativă a lui Ponta i-a anulat Simonei energia pozitivă şi a pierdut finala.
Dacă Ponta va ajunge preşedinte, energia sa negativă se va răsfrânge puternic asupra idealurilor şi aspiraţiilor poporului român. Dar el nu va ajunge preşedintele României! Nu va ajunge pentru că ne stă pavăză energia pozitivă a părintelui Arsenie Boca.
Ponta a făcut greşeala de a pângări imaginea sfântului duhovnic alăturând-o numelui său. Se ştie că părintele Arsenie a fost de o curăţenie sufletească nemaiîntâlnită în rândul duhovnicilor şi că el nu suferea persoanele fariseice, ipocrite şi mai ales mincinoase. Pe aceste persoane, când îi veneau la uşa chiliei, le probozea fără menajamente şi le recomanda să-şi schimbe modul de viaţă.
Cum spuneam, Ponta, în nemernicia sa, împins de forţele malefice care-l domină, a făcut greşeala de a necinsti memoria duhovnicului atrăgând asupra sa energiile pozitive pe care duhovnicul continuă să le radieze asupra celor cu sufletul curat, protejându-i de necazuri, dar şi să-i pedepsească pe cei care-i tulbură liniştea de dincolo de mormânt.
Pentru Ponta pedeapsa va fi să nu fie ales preşedinte. Iar părintele Arsenie Boca îi va apăra pe creştinii români de energiile negative care-l domină pe Ponta, deschizându-le puterea minţii când vor merge la vot şi arătându-le care este calea cea dreaptă.
Nici că s-ar putea pedeapsă mai nimerită pentru Ponta!
Cum va pierde Ponta alegerile? Făcând greşeli care vor stârni furia românilor. De exemplu, prin a aviza favorabil proiectul de lege al senatorului PSD Şerban Nicolae, proiect menit să-i apere pe corupţi de puterea legii şi a opiniei publice, Ponta a spulberat orice urmă de îndoială că el n-ar apăra corupţi şi pe baronii locali. Faptele sale demonstrează că-i apără iar vorbele că este un mincinos.
Pentru a-i proteja pe corupţi în faţa legii, Ponta doreşte să-i bage pe ziarişti după gratii ca opinia publică să nu mai afle de dimensiunea furturilor şi abuzurilor comise  şi să  ceară socoteală aleşilor neamului.

written by Ioan Rotundu


2 Responses to “Blestemul părintelui Arsenie Boca”

  1. 1. cetaTEAN Says:

    sI DACA iese Ponta, ce ne facem? Emigram in Congo?

  2. 2. Badea Cartan Says:

    Sa te rogi ca nu cumva sa vina Ponta in vizita la Jurnalul de Botosani!

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia