Nov 23

Liliana Mincă a fost exclusă din PDD-DD. Cică ea s-a apucat să-şi critice şefii cum că ar fi ajuns în funcţiile respective în mod ilegitim. Ce şi-or fi zis şefii: „Legitimi, ilegitimi ieşi afară din partid mâţă căcăcioasă!”.
Liliana Mincă aparţine grupului de politicieni postdecembrist care ş-a construit cariera politică prin mijloace necinstite, oportuniste, călcând în picioare principii de viaţă numai să-şi vadă visul împlinit.
Să ne amintim de acea perioadă când, slugărindu-l pe Dan Voiculescu ca preşedinte al Partidului Conservator a început să prindă gustul măririi şi să fie dominată de dorinţa puterii. Cu vocea-i peltică apărea la Antena 3 cu scopul de a convinge bucureştenii s-o voteze deputată în dauna realizatoarei de emisiuni televizate Teo Trandafir. Cu cât apărea mai des, cu atât cei care o urmăreau îşi dădeau seama că este un monument de prostie şi fudulie. Că nu degeaba se spune că “Prostul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul”.
Teo Trandafir a bătut-o măr, cu tot sprijinul primit de Liliana de la Antena 3. Probabil că s-a convins şi patronul răspopit Mihai Gâdea că zicala populară „Nu poţi face din rahat bici” este  cât se poate de adevărată.
Ca director la Loto România, pusă acolo de Dan Voiculescu pentru că avea nevoie de o marionetă ca să-şi rezolve o serie de afaceri ale familiei, steaua sa profesională n-a strălucit defel. Dimpotrivă, s-a dovedit a fi şi mai mată decât steaua politică. La Loto România sunt în curs de instrumentare mai multe anchete ale DNA, numele Cameliei Voiculescu fiind la loc de frunte. Să nu ne mirăm dacă în aceste anchete va apărea şi numele Lilianei Mincă. S-ar potrivit ca o mânuşă.
Şutuită din PC pentru că nu s-a dovedit a fi pe măsura aşteptărilor lui Dan Voiculescu, Liliana noastră, cea care în copilărie se scălda în puţa goală în apa Volovăţului din zona satului Zahoreni, s-a oploşit în partidul lui Dan Diaconescu. Femeia politician, potrivită la omul politician potrivit!
Mişcarea a făcut-o pentru că nici o altă uşă de partid nu i s-a mai deschis dar, trebuie să recunoaştem, a fost o mişcare inspirată. A candidat în Colegiul Săveni şi a obţinut mandatul de deputat. Şi dacă s-ar fi îmbătat şi s-ar fi dezbrăcat la pielea goală prin piaţa oraşului Săveni, pe unde în campania din toamna anului 2012 a avut ceva aventuri politice, tot ar fi fost votată.
De vreme ce botoşănenii au votat deputat un condamnat penal precum liberalul Verginel Gireadă, de ce n-ar fi votat şi o aventurieră politică a lui Dan Diaconescu? Acum, că preşedintele PP-DD, o anume Simona Alice Man şi secretarul general Liviu Neagu i-au făcut bagajul şi au trimis-o la plimbare din PP-DD, sunt curios pe la ce partid se va oploşi. Că doar n-o să stea deputata cu bagajele în stradă, că nu-i de aruncat la coşul de gunoi încă fiind trebuincioasă pe la vreun sediu de partid precum erau pe vremuri activistele PCR utile pe la camerele de oaspeţi ale primăriilor.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia