Mar 26

În timp ce şeful lor de la Bucureşti, Victor Ponta, este pe care de a fi urcat în duba DNA-ului,  puţoii social-democraţi de la Botoşani continuă să-şi bată joc de noi, tratându-ne ca pe nişte sclavi pe moşia lor.
Nevasta şoferului, senatorul Doina Federovici (foto), ne-a făcut judeţul de râs situându-se în prima linie de apărare a penalului Dan Şova. Femeia asta, căreia îi place să se îmbrace în veşminte strălucitoare aşa cum a văzut că se îmbracă pirandele din Coşul sa de baştină, fără pic de jenă faţă de cei care au votat-o să ajungă ce este s-a situat cu tupeu de partea corupţilor. Din păcate, tupeul şi neruşinarea ei vine de la lipsa de reacţie a botoşănenilor. Nicio reacţie publică de protest n-a apărut prin presa locală, nicio declaraţia de condamnare a vreunui politician din opoziţie, nici o gaşcă protestatară de burtoşi ciu centiron nu s-a adunat în faţa Prefecturii să huidui aşa cum a făcut-o pe vremea Guvernului Boc.
Această stare de pasivitate alimentează tupeul politicienilor botoşăneni din PSD, care ne tratează cu sictir. Dacă Federovici ne-a făcut de râs în faţa ţării, vicele Cosmin Andrei ne copleşeşte cu amenzi. Copilul acesta care încă murdăreşte scutec le se laudă că poliţiştii locali au aplicat 63 de amenzi posesorilor de câini pentru că n-au avut asupra lor trusa de colectare a excrementelor acestora.
Copilaşul a uitat că în momentul când fostul viceprimar PDL Florin Ghiorghiţă a propus acest tâmpit Regulament, şeful său politic şi pe linie de administraţie, Ovidiu Portariuc, condamna iniţiativa lui Ghiorghiţă şi promitea că dacă va ajunge primar va anula Regulamentul. A ajuns primar iar acum se laudă cu amenzile aplicate unor bătrânei şi bătrânele care-şi scot la plimbare prietenul ce le mai îndulceşte viaţa.
În schimb, ca nu cumva botoşănenii să confunde PSD-ul cu un partid de altă ideologie decât cea comunist-o socialistă, acelaşi copilaş viceprimar ne-a anunţat că Zilele municipiului Botoşani le vom sărbători de 1 şi 2 mai.
Iată cum încet, dar sigur, primarul Portariuc şi haita sa de social-democraţi dă istoria înapoi cu 25 de ani. Mai rămâne ca Portariuc să amenajeze tribuna oficială în faţa Primăriei iar noi să defilăm cu steagurile şi însemnele PSD-ului, ridicându-i osanale. Cretinii ăştia politici ne-au luat tot ce au crezut că sunt valori dăunătoare securităţii lor iar acum ne iau şi demnitatea de a fi urmaşii lui Eminescu.
Lor le-a furat Dumnezeu minţile şi ia lăsat în goliciunea prostiei şi mizeriei lor morale ca să-i putem vedea şi să ne trezim la realitate. Dar noi, care ne considerăm cu mintea întreagă, numai nu vrem să vedem goliciunea sufletului lor şi să despăduchim viaţa publică de prezenţa lor.

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia