May 07

Evreii care conduc Institutul Naţional pentru Studierea holocaustului din România, prin vocea directorului general Alexandru Florian şi-au exprimat  “îngrijorarea” şi “dezaprobarea” după ce Fundaţia “Ion Gavrilă Ogoranu” în colaborare cu Federaţia Română a Foştilor Detinuţi Politici Luptători Anticomunişti a organizat la  Muzeul de Istorie a Municipiului Bucureşti o “seară de film în memoria partizanilor făgărăşeni” Gavrilă Ogoranu şi Valeriu Gafencu.
Supărarea evreilor vine de la faptul că la eveniment au luat parte Octva Bjoza, subsecretar de stat, şi Florin Dobrescu, preşedinte executiv al Partidului Totul pentru Ţară iar evenimentul s-a consumat într-un spaţiu public.
Iată, dar, că evreii au ajuns să ne stabilească ce eroi care au luptat împotriva instaurării comunismului în România avem voie să-i comemorăm şi pe cine nu. Consider protestul lor o obrăznicie la adresa memoriei acestor eroi, chiar dacă cei doi au făcut parte din Mişcarea Legionară. Faptul că ei au preferat să se retragă în munţi şi să continue să lupte împotriva regimului comunist care se instala prin forţă şi teroare asupra populaţiei ne obligă pe noi, urmaşii lor, să le respectăm memoria.
Aceşti evrei, după ce prin străbunii lor istorici l-au trimis pe Iisus Hristos pe cruce, s-au revoltat şi când marele nostru duhovnic ortodox Iustin Pârvu, şi el legionar convins, şi-a permis ca de ziua sa să accepte să i se cânte de către un grup de călugăriţe Imnul legionarilor şi alte cântece de slavă la adresa acestora .
Este dreptul nostru istoric să punem pe cântar faptele bunele şi reprobabile ale martirilor neamului şi să stabilim pe cine omagiem sau comemorăm şi nu cred că evreii români au dreptul moral şi istoric să ne impună cum să ne alegem şi să ne sărbătorim eroii neamului.
Gavrilă  Ogoranu şi Valeriu Gafencu au fost doi luptători făgărăşeni care s-au opus comunismului până ce au fost împuşcaţi. Cred că supărarea evreilor poate veni mai mult din lupta lor împotriva comunismului decât din faptul că au fost legionari. Comunismul de început, din faza de instalare în România, era format într-o majoritate covârşitoare din evrei. Securitatea comunistă era plină de ofiţeri evrei, mulţi semianalfabeţi, care au arestat, schingiuit şi omorât în bătaie intelectuali români de frunte dar şi ţărani simpli care nu voiau să-şi dea munca de-o vară pe cote la stat numai pentru că erau ţărani înstăriţi.
Tupeul acestor evrei vine şi de la faptul că istoricii noştri timoraţi de această atitudine obraznică a evreilor şi de faptul că prea ne-am umilit acceptând Holocaustul în forma dorită de evrei şi nu izvorâtă din fapte n-au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate participarea evreilor la crimele comunismului din România.
Ungurii au comis atrocităţi greu de imaginat la Ip, Trăsnea (foto), Moisei şi îi sărbătoresc pe criminali ca eroi naţionali. Românii din Transilvania şi din Ungaria n-au făcut atâta scandal cât fac evreii pe seama holocaustului, fără doar şi poate existent, dar nu de proporţiile care i s-au dat de către ei.
Ungurii au decimat toată evreimea din ţara lor şi Transilvania ocupată şi nu sunt aşa de incriminaţi cum suntem noi. Nu sunt pentru că autorităţile maghiare au pus piciorul în prag şi nu s-au lăsat copleşite şi umilite de organizaţiile evreieşti. La noi autorităţile s-au dovedit servile şi supuse voinţei evreilor şi au acceptat anatema acestora aruncată asupra poporului român.
Cred că a cam sosi vremea ca istoricii să restabilească adevărul iar evreii să-şi toarne şi ei cenuşă în cap pentru crimele comise la adresa poporului român în cadrul luptei de instaurare a comunismului. Aşa ar fi drept!
Astăzi, 8 mai, n-au decât evreii să sărbătorească 84 de ani de la înfiinţarea Partidului Comunist Român. Este meritul lor istoric că au  adus pe capul românilor această ciumă roşie!

written by Ioan Rotundu


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia