Nov 04

Ţara se mişcă, protestează şi cere demisia celui mai corupt şi infractor guvern postdecembrist. Strada a cerut javrelor ordinare ce poartă numele de premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea şi primarul Piedone să iasă afară şi să dea socoteală pentru faptele lor reprobabile şi care au dus ţara spre un dezastru social. Bucureştenii, braşovenii, ploieştenii şi locuitorii altor oraşe au ieşit în stradă să ceară demisia politicienilor corupţi.
Astă noapte, în Bucureşti, peste 25 mii de români mărşăluiau pe străzile Capitalei cerând demisia lui Ponta mitomanul , 0prea izmanarul cu girofar şi Piedone primarul impostor. La ora 22.00 străzile Capitalei erau cutreierate de miile de protestatari care scandau fel de fel de lozinci.
În tot acest timp peste oraşul Botoşani se aşternuse o linişte deplină. La ora 22.00 ici acolo se mai putea vedea câte un bel palid aprins prin vreun apartament de cartier. În zona centrală a oraşului, zonă locuită în majoritate de pensionarii lui Ceauşescu, foşti funcţionari ai regimului comunist dar şi de actualii funcţionari ai statului, blocurile te priveau fantomatic din întuneric.
Probabil că locatarii lor priveau cu toţii „pe 3”, în semiobscuritatea camerei, stând cu inima strânsă dacă nu cumva „golanii străzii” îi va lăsa orfani de Guvernul Ponta, umbrela lor protectoare în faţa tinerei generaţii dedulcită la droguri, muzică satanistă şi revoltată împotriva predării religiei în şcoală după cum le spune la biserică preotul  la fiecare slujbă.
Dormiţi liniştiţi dragi botoşăneni şi trageţi obloanele să nu auziţi zgomotul ţării care ar putea să vă tulbure somnul şi să vă deschidă ochii să vedeţi şi voi ceea ce văd acum tinerii. Iar tinerii botoşăneni văd cum nişte profitori distrug cea mai prestigioasă staţiune de cercetări din ţară, o mândrie a judeţului vreme de 106 ani. Văd cum oraşul lui Eminescu a încăput pe mâna unui alt impostor care în trei ani l-a transformat din oraşul grădină într-un oraş selenar şi mizerabil. Văd cum cultura botoşăneană a fost decapitată de profesionişti şi dată pe mâna unor incompetenţi dar puşi acolo pentru că servesc cu credinţă partidul din care fac parte.
Văd tinerii cum de vreo 7 ani încoace drumurile judeţene s-au degradat într-un hal fără de hal şi nimeni nu le mai îngrijeşte. Văd cum se fură banii publici de către primarii puterii care au umplut localităţile cu munţi de piatră cărată de maşinile firmei unor alţi politicieni corupţi dar cu imunitatea parlamentară în buzunar.  Văd cum sunt bătaia de joc a funcţionarilor publici care îi umilesc la ghişeu atunci când întreabă cum pot să deschidă şi ei o afacere. Văd cum controlori ai statului vin să le ceară şpagă pentru că au avut curajul să iniţieze op afacere şi să dea de lucru altora etc.
Tinerii noştri văd toate acestea şi nu înţeleg de ce părinţii lor, bunicii, nu le sar în apărare, nu-i sprijină în demersul lor de a curăţa clasa politică de corupţii care au ocupat toate pârghiile puterii, fie ei din partidul de guvernământ sau din opoziţie.
Iar bunicii, părinţii lor, cu creierele spălate de preoţi se duc la biserică şi cu mâna tremurândă dau ultimul bănuţ ca să-şi cumpere bunăvoinţa escrocului în sutană care-i promite sănătate şi belşug că nu-l costă nimic astfel de vorbe, dimpotrivă, îi aduc lui un câştig substanţial.
Bunicii şi părinţii se duc la biserică şi plătesc taxa pe prostie, aruncând vina greutăţilor vieţii pe copii care s-au îndepărtat de credinţă, s-au înhăitat cu satana, care se revoltă asuprea autorităţilor şi a domnilor politicieni pentru care ei de mici au învăţat că trebuie să le poarte respect şi supuşenie.
Dormiţi liniştiţi dragi botoşăneni şi trageţi obloanele să nu vă tulbure somnul  copiii ţării  ieşiţi în stradă. Nu uitaţi, duminică mergeţi la Scitul Zosin să vă miruiască colonelul securist cu rang de patriarh Daniel şi împreună să vă rugaţi pentru sănătatea şi prosperitatea conducătorilor de partid şi ai ţării precum Ponta, Oprea, Blaga, Gorghiu, Tăriceanu şi alţi impostori corupţi.
Nu cumva să uitaţi să puneţi un ban la cutia milei şi pentru acei bieţi călugări care trăiesc în post şi rugăciune mâncând brânza şi laptele de la 800 de oi, 100 de vaci şi care beau câte o bute de vin  la întrecere cu Piedone cel acum contestat de stradă.
Iar copiilor rebeli, înhăitaţi cu satana şi revoltaţi asupra puterii daţi-le câteva curele la fund să le vină mintea la cap şi să nu mai iasă în stradă.
Somn uşor botoşăneni şi aveţi grijă să nu vă cadă în cap secera şi ciocanul atârnate încrucişat deasupra capătului de pat. Somn uşor, Guvernul Ponta lucrează pentru voi!

written by Ioan Rotundu


One Response to “Botoşăneni, trageţi obloanele, ţara vă tulbură somnul!”

  1. 1. arhip Says:

    MARE DREPTATE AVETI,DAR O SA VA CONVINGETI INCA O DATA DUMINICA 8 NOIEMBRIE LA SCHITUL ZOSIN,FELICITARI PENTRU ARTICOL SI SOMN USOR DRAGI BOTOSANENI,DRAGI CONSATENI INVATATI CU MILA LUI RONTA SI AL CELOR DE TEAPA LOR,IAR PENTRU CEI CE AU IESIT IN STRADA,SI VOR MAI IESI,TOATA STIMA PANA LA CAPAT,JOS JAVRELE!

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia